Gina Koninkx
Gina Koninkx Travel 10 sep 2018

Let’s go! Boek nú je vliegticket als je goedkoop op vakantie wil gaan tijdens de Kerstdagen

Zit jij tijdens de feestdagen liever met een cocktail in je hand op een hagelwit bountystrand? Wij geven je geen ongelijk want in de winter kun je wel wat extra zonnestraaltjes gebruiken. Als je nog wat geld wil besparen op de reis kun je het beste nú je vliegticket boeken.

Er is helemaal niks mis met Kerst, maar aangezien Kerst wereldwijd wordt gevierd kun je net zo goed met een rode kerstmuts op de Malediven zitten. Toch?

Vliegticket boeken voor december

Op vakantie gaan tijdens de feestdagen wordt steeds populairder. Thank God is de crisis voorbij en kunnen we allemaal ons geld weer laten rollen. Alle stress van werk en je studie wil je gewoon even loslaten tijdens de Kerstvakantie en zo kom je ook nog eens onder alle verplichte diners uit.

Wie nu boekt houdt ook nog flink wat geld over voor cocktails, shopping sessies en lekkere etentjes. Tickets voor reisjes in december zijn nu namelijk het goedkoopst en daar worden wij heel erg blij van.

Goedkoopste dag om te vliegen tijdens Kerst

Wil je écht zeker weten dat je het goedkoopste reisje boekt? Reis dan op Kerstavond. Dit blijkt het goedkoopste moment te zijn om in het vliegtuig te zitten. Als het jou helemaal niks uitmaakt om op Kerstavond te reizen, doen dus.

Disney kerstballen zijn een feit en daarmee wordt jouw kerstboom nóg feestelijker

Reageer op artikel:
Let’s go! Boek nú je vliegticket als je goedkoop op vakantie wil gaan tijdens de Kerstdagen
Sluiten