Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 7 mrt 2019

Ben je nog single? Boek dan een vlucht want de kans is groot dat je in het vliegtuig de ware ontmoet

Love is in the air. Letterlijk. Als je nog single bent wordt het tijd om een verre reis te boeken waarbij je zo lang mogelijk aan boord zit. De kans is namelijk best wel groot dat je in het vliegtuig de ware vindt waar je al die tijd op hebt zitten wachten.

Volgens onderzoek van Travel + Leisure ontmoet één op de vijftig reizigers de ware in het vliegtuig. Reden dus om nu een ticket te boeken je koffers te pakken voor een extra lange reis.

Liefde in het vliegtuig

In het vliegtuig ben je letterlijk met je hoofd in de wolken en als daar nog eens een knappe vent bijkomt wil je nooit meer naar huis. Er is onderzoek gedaan naar liefde in het vliegtuig en daaruit blijkt dat één op de vijftig reizigers daadwerkelijk de liefde vindt op grote hoogte. *Boekt ticket*.

Zoek dus vanaf nu strategisch je plek uit als je gaat vliegen. Verdubbel je kansen door op de middelste stoel in te checken en wie weet zit zowel links als recht van jou wel een aantrekkelijke man.

Liefde of vriendschap

Als je niet de liefde van je leven ontmoet in het vliegtuig is de kans ook nog best wel groot dat je vriendschappen sluit aan boord. Dat is ook niet zo gek als je een paar uur naast iemand zit en allebei wel in bent voor een gezellig praatje.

Wil je de ware ontmoeten in business class? Volg dan deze tips op voor een upgrade.

Vliegen in stijl? Zo krijg je een gratis upgrade naar businessclass voor elkaar

LINDA

Reageer op artikel:
Ben je nog single? Boek dan een vlucht want de kans is groot dat je in het vliegtuig de ware ontmoet
Sluiten