Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 8 jul 2020

Monica Geuze last een vlogpauze in, en wel hierom

We kunnen niet meer Monica Geuze om heen. Onlangs lanceerde ze haar mindfulness platform én heeft ze haar eigen serie op Videoland. Helaas komt aan de serie Like Monica op Videoland na vier afleveringen einde. Maar wat horen we nu? Last Monica Geuze een vlogpauze in?

De bekende YouTuber, Monica Geuze, heeft behoefte aan een break laat ze in haar laatste vlog weten

Vlogpauze Monica Geuze

Monica Geuze (25) krijgt altijd veel reacties op haar vlog, maar daar is ze inmiddels wel aan gewend. Toch wordt het haar in haar nieuwste video eventjes te veel. Ze neemt dan ook een drastisch besluit om even een korte pauze in te lassen. In haar laatste vlog laat ze weten dat ze enorm veel negatieve reacties heeft ontvangen op haar vorige vlog.

De reacties waren écht gemeen. Zo zou ze onder andere verwend en ondankbaar zijn en vinden mensen dat ze is veranderd. Monica Geuze heeft niet langer zin in commentaar op haarzelf.  “Natuurlijk ben ik heel erg veranderd. Als jij vier jaar geleden je leven had vastgelegd en je kijkt nu weer, dan ben je ook hartstikke veranderd (…) daar kan ik je echt niet verder mee helpen, dit is wie ik ben”, aldus de bekende YouTuber.

Op de rem trappen

Monica Geuze moet volgens zichzelf even op de rem trappen – iets waar ze achter is gekomen na een webinar van haar nieuwe platform Mind over Madness. Ze wil het graag op een luchtige manier zien. Ze wilt graag eventjes een break nemen en terugkomen wanneer het voor haar goed voelt. Ze heeft nu het idee dat ze vlog’s maakt omdat het moet en niet vanuit haar plezier.

Laatste vlog

De laatste vlog van Monica Geuze nog niet gezien? Check hem hieronder. Go Monica!

Lees ook: Om déze reden stopt Monica Geuze met haar serie op Videoland

Reageer op artikel:
Monica Geuze last een vlogpauze in, en wel hierom
Sluiten