Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 21 jan 2017

Voeg Cambodja toe aan je bucketlist als je jong, blut en reislustig bent

Och, wat zijn er toch veel bijzondere plekken op de wereld. Sommige zijn ronduit magisch en je kunt niet tegen het idee dat je ooit dood zult gaan zonder deze plekken te hebben bezocht. Helaas ben je niet de rijkste persoon in de wereld, maar dat geeft niet. Want Cambodja is dé bestemming waar je naar toe kunt gaan als je blut bent, maar wel prachtige dingen wil zien.

De Lonely Planet noemt deze bestemming zelfs de hemel op aarde. Én de prestigieuze reisgids heeft het land in de top 10 van budget bestemmingen gezet voor 2017. Ook niet onprettig.

Behalve dat het zo betaalbaar is, vind je hier de vriendelijkste mensen van de wereld. En de prachtigste landschappen van Zuidoost-Azië.

Voeg Cambodja toe aan je bucketlist

Het allerbijzonderst zijn de Angkor tempels in Cambodja. Dit zijn niet even een paar tempeltjes, nee, dit is een gebied van maar liefst 400 km2 bezaaid met tempels. Je zou hier dagen, misschien wel weken je ogen uit kunnen kijken.

De tempels zijn vaak al duizend jaar oud, wat het allemaal nog indrukwekkender maakt. Ook als je niet van cultuursnuiven houdt, is dit een must see. Alleen al voor de beeldige plaatjes.

Reageer op artikel:
Voeg Cambodja toe aan je bucketlist als je jong, blut en reislustig bent
Sluiten