Voetjes van de vloer, dit zegt de vorm van je voet over jou

Wat ons allemaal zo uniek maakt is ons uiterlijk en onze persoonlijkheid. Het grappig is wel dat bepaalde dingen van je lichaam iets kunnen vertellen over hoe jij als persoon bent. En dit geldt precies ook voor de vorm van je voet. Want de ene voet is de andere niet. Dit zegt de vorm van jouw voet over jouw persoonlijkheid:

De ‘gewone’ voet

De vorm van deze voet komt voor bij zo’n 60% van de mensen. Je tenen lopen in een perfect schuine lijn van boven naar beneden. Dit betekent dat jij heel sociaal bent en open staat voor nieuwe dingen. Ook is jouw lust om te reizen bijna niet te temmen en wil je het liefst elk plekje ter wereld ontdekken. Wat zal jouw volgende bestemming zijn?

De Griekse voet

Wanneer je tweede teen langer is dan je grote teen spreekt men van de Griekse voet. Je bent sportief, vol energie en je staat overal met een open mind in. Mensen merken dat jij ze altijd oppept doordat je vol energie zit. Maar dit kan ook betekenen dat je soms iets te impulsief bent. Denk maar aan die drie lippenstiften die je afgelopen maand gekocht hebt… Want had je niet al een mooie roze kleur? Oepsie.

De vierkante voet

Als jouw grote-en tweede teen van dezelfde lengte zijn, heb je een vierkante voet. Je kan soms best veel bezorgd zijn en dingen net iets te veel analyseren, maar dat zijn ook goede eigenschappen want vele zien jou als het ‘moederfiguur’ van de groep. Ook ben je een heerlijke dagdromer, waar je ook bent. Kan je bijvoorbeeld ook niet stoppen met dagdromen over het nieuwe Naked palette van Urban Decay..?

Reageer op artikel:
Voetjes van de vloer, dit zegt de vorm van je voet over jou
Sluiten