De lekkerste voetproducten voor een ‘at home’ pedicure

Het weer wordt steeds mooier, maar over onze voeten kunnen we -helaas- niet altijd hetzelfde zeggen. Om ze zelf zo nu en dan te kunnen onderhouden, hebben we hier een fijn lijstje met voetproducten voor een DIY-pedicure.

Alle fijne voetproducten op een rij

Als een salonbezoek er even niet in zit, kun je jouw voeten als nog verwennen met deze items.

voetproducten

1. Rituals The Ritual of Jing Soothing Foot Balm €10,90

Heb je last van droge, vermoeide voeten? Dan is deze voetenbalsem zeker het proberen waard. De heerlijke geur relaxed niet alleen je huid, maar ook je mind. Daarnaast worden je voeten superzacht en soepel. Geef jezelf ook gelijk een heerlijke voetmassage voor extra ontspanning.

voetproducten

2. Patchology Best Foot Forward Softening Foot Mask €9,27

Stop je voeten in deze verzorgende sokken zodat ze na 10 minuten weer superzacht zijn. Het handige van dit voetenmasker is dat je gewoon kunt lopen tijdens het gebruiken, omdat je de sokjes dichtplakt. Maar je kunt het moment natuurlijk ook even gebruiken om lekker op de bank te liggen.

voetproducten

3. Sol de Janeiro Samba Foot Fetish €23,68

Alleen al voor de naam en het schattige surfplankje wil je ‘m hebben, maar deze voetencrème is meer dan dat. Hij maakt je voeten superzacht door kokosolie, açai olie en capuassa boter. En dat zorgt er ook gelijk voor dat ‘ie heerlijk ruikt.

4. Cowshed Revive Foot Scrub €25,95

Ook jouw voeten kunnen af en toe wel een scrub gebruiken. Deze exfolieert de dode huidcellen, maar bevat ook verzorgende ingrediënten zoals avocado-olie om de huid weer soepel en fris te maken. Gebruik hem eens per maand voor altijd pedi-proof voeten.

5. Kocostar Foot Peeling Pack €7,95

Is er echt niets meer dat jouw eelt kan verwijderen of heb je last van velletjes aan je voeten? Dan is dit masker echt iets voor jou. Stop je voeten 90 minuten in deze sokjes (je kunt gewoon lopen of in je schoenen stappen) en je na een aantal dagen geduld zul je zien dat jouw voeten gaan vervellen. Niet heel fris, maar als alle velletjes eraf zijn gevallen heb jij happy feet.

Lees ook: Met deze 10 beautyproducten tover je jouw huis om in een wellness paleis

Reageer op artikel:
De lekkerste voetproducten voor een ‘at home’ pedicure
Sluiten