Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 20 jun 2017

Yay! Nooit meer zere voeten op het strand dankzij deze voetstickers

Eerlijk, er is niets akeliger dan zand in je schoenen of tussen je tenen. Maar ja, blote voeten is ook al geen optie. Want het zand is way too hot. Daar gaat je strandplezier. De tragedie kan beginnen. Wat is de beste optie? Nou, deze voetstickers.

Voetstickers?

Haal rustig adem, voor dit vreselijke dilemma hoef je binnenkort niet meer te staan. Dit nieuwe product zal je voetjes beschermen tegen de hitte van het zand én je hoeft ook geen sneakers meer te dragen. Deze voetstickers behoren op je paklijst voor je volgende strandvakantie.

Deze uitvinding van de eeuw, de voetstickers, dragen de naam Nakefit en komen uit Italië. Deze stickers zijn eigenlijk schoenen, zonder de ‘schoen’. Alleen de onderkant van de schoen is gemaakt. Met andere woorden, als jij houdt van blote voeten op het strand maar niet van brandblaren dan is dit je uitkomst.

Dit is fantastisch

Nakefit bestaat uit zolen die je op de onderkant van je voet plakt, ter bescherming van je voet. Je kunt daarom ook gemakkelijk op schelpjes, stenen, gras en andere ongelijke ondergrond lopen. Én hij is waterproof.

Je kunt kiezen uit drie verschillende kleurtjes: roze, blauw en zwart. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en er weer af te halen. Geen struggles tijdens de strandsessie.

Het is nu nog een Kickstarter project en ze willen het project nog verder uitbreiden. Je kunt ze hier steunen. Wij kunnen niet wachten tot de voetstickers echt verkrijgbaar zullen zijn. Wij gaan voor roze, trouwens.

LEES OOK: Wil je mooi weer? Dan is dit het allerbeste vakantieland in Europa

Reageer op artikel:
Yay! Nooit meer zere voeten op het strand dankzij deze voetstickers
Sluiten