Volg deze super modieuze, piepjonge tweelingzusjes voor écht verfrissende inspiratie

Vroeger dook je maar wat graag in de verkleedkist. Je waande je een bruidje of juist een heks. Maar deze twee meisjes van vier jaar oud hebben het spel naar een véél hoger level gebracht. Als je mode-inspiratie zoekt, check dan Bella en Chloe.

Het begon allemaal toen hun moeder, Lucy Abir, de zusjes had verkleed in een ‘Breakfast at Tiffany’s’ thema voor een verjaardagsfeestje. Ze maakte foto’s van de zusjes op Rodeo Drive, een bekende winkelstraat in Los Angeles. Terwijl ze daar stonden, begonnen mensen spontaan foto’s te maken – begrijpelijk, de meisjes zien er bééldig uit – die ze vervolgens op Instagram plaatsten.

Langzaam werden de meisjes een hit op het sociale medium. En toen Kim Kardashian herself op een post van de tweeling reageerde hoe schattig ze de meisjes vond, was het hek helemaal van de dam. Inmiddels heeft het account van de jonge fashionista’s, Theroyaltwins, meer dan 35.000 volgers. Bella en Chloe zijn een inspiratiebron voor jong en oud.

Jonge modetweeling verovert internet

Sta je radeloos voor je kast en weet je écht niet meer wat je zal aantrekken? Bekijk dan even de foto’s van de meisjes. ‘Chloe is de bossy one die van felle kleuren houdt. Bella is juist een kleine diva met een sophisticated stijl,’ zegt hun moeder tegen Designtaxi.com. Een eigen willetje hebben ze dus wel.

LEES OOK: Volgens onderzoek zijn vrouwen die zwart dragen zelfverzekerd, intelligent en aantrekkelijk

Reageer op artikel:
Volg deze super modieuze, piepjonge tweelingzusjes voor écht verfrissende inspiratie
Sluiten