Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 8 aug 2019
Leestijd: 5 minuten

Volgens je horoscoop ben jij dít type vriendin in een relatie

Of je nou wel of niet heilig gelooft in horoscopen, het blijft leuk om ze te lezen. Helemaal als ze toegespitst zijn op welke Disneyprinses je bent of wat voor girlfriend je bent voor je vriendlief? Juist, we vertellen het je:

Ram

Je bent als Ram-vriendin avontuurlijk en heel direct tegen vriendlief. Maar naast je directheid vertoon je ook regelmatig flirterig gedrag. Desondanks weet je precies wat je wilt in een relatie en zal je dit nastreven.

Je bent dol op impulsieve dates en het is ook niet gek als jij ´opeens´ een weekendje in Parijs doorbrengt met een leuke date. Pas op dat je soms niet te bazig overkomt en niet te veel adoratie van je geliefde verwacht, want die vluchtige geluksmomentjes zijn maar voor even.

Stier

Je bent geduldig en nuchter van aard. En daarom neem je ook rustig de tijd om verliefd te worden op Mr. Perfect. Maar als je eenmaal verliefd bent, dan ben je dat tot over je oren. Je zoekt in een relatie zekerheid en een loyale partner, anders hoeft het voor jou niet.

Planning en organisatie is iets wat je doodgewoon vindt in een relatie, dat brengt namelijk rust. Laat je planning soms een beetje varen, want je bent juist een ultieme levensgenieter en dat moet je jezelf ook in een relatie gunnen.

Tweelingen

Wat mannen betreft kan je nogal snel van mening veranderen. Je hebt af en toe moeite om je emoties te uiten wat voor verwarring kan zorgen bij het mannelijk geslacht. Maar diep van binnen voel je die emoties echt wel, alleen neem je het leven graag een beetje luchtig.

Je kan soms als je een blad aan de boom omdraaien en daarom heb je een lover nodig die extreem geduldig en vergevingsgezind is. Maar als je hem hebt gevonden zal hij je dankbaar zijn, het is met jou namelijk elke dag één groot avontuur vol spontaniteit.

Kreeft

Je bent een enorme romanticus en gelooft in sprookjes. En daarom vind je het ook niet nodig om de eerste stap te nemen, want een prins moet zijn prinses veroveren vind jij. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat je een beetje bang bent om te worden afgewezen.

Maar als je eenmaal een lover hebt, kan het zomaar eens de vader van je kinderen zijn. Pas op dat je hem af en toe een beetje ruimte geeft, want mannen willen nou eenmaal af en toe ´oppervlakkig´ bier drinken met hun vrienden.

Leeuw

Je houdt van actie in je leven, van intense liefde en vrijheid. Je loopt als Leeuw vaak op het dunne lijntje tussen extreem onafhankelijk te zijn van een man en tegelijkertijd zoek je naar constante adoratie. Je hebt je hart op je tong liggen en vertelt je grote liefde altijd hoe je je voelt.

Als iets niet voldoet aan jouw standaard, dan laat je dit direct weten. Oeps, soms vertoon je een beetje verwend gedrag. Maar daarentegen maak moeiteloos je grote offers voor je lover.

Maagd

Als een maagd-vriendin toon je niet graag publiekelijk je liefde voor je vriend, je vindt het zelfs een beetje vreemd om in het openbaar uitgebreid te zoenen. Maar daarentegen denk je eerder aan de behoeftes van je lover dan aan die van jezelf.

Bij het ontwikkelen van een liefde doe je graag alles volgens het boekje, zodat er een grote kans van slagen ontstaat. En gek genoeg lukt je dat vaak ook. Pas op dat je af en toe ook best aan jezelf mag denken Maagd.

Weegschaal

Als charmante Weegschaal-vriendin vindt je het heerlijk om bevestiging te krijgen. Ondanks dat je zelf nogal wispelturig gedrag kan vertonen in een relatie, eis je wel loyaliteit en admiratie van je partner. En daarnaast vind je stijl ook niet iets onbelangrijks in de liefde.

Maar je relatie heeft ook diepgang, want je ´vergadert´ graag over zaken zoals werk en jullie toekomstvisie met je vriendlief. Pas op dat je flirtgedrag niet uit de hand loopt want dit kan soms onnodig ruis veroorzaken in je relatie.

Schorpioen

Als iemand intens in de liefde is, dan ben jij het. Je beleeft alles intens en daarom ook je liefdesrelaties. Je bent stiekem bang dat je hart wordt gebroken en doet er daarom alles aan om niet je diepste gevoelens te tonen aan je crush. Maar als iemand je hart heeft veroverd mag hij trots op zichzelf zijn, want dit lukt een man zelden. Je bent het meest seksuele teken van de dierenriem en hier zal elke man een beetje van schrikken maar ook zó gelukkig mee zijn.

Boogschutter

Je vindt het heerlijk om je emoties te tonen in een relatie en om je leven zo open mogelijk te leiden. Je wilt in een relatie avontuur, amusement en vindt dat het liefdesleven niet te zwaar moeten worden genomen. Alleen ben je wel altijd op zoek naar meer en naar perfectie in een relatie, ook wat betreft jezelf. Wees niet te streng voor jezelf en de ander, want dat kan de luchtigheid die je zo waardeert overschaduwen.

Steenbok

Van alle sterrenbeelden ben jij het voorzichtigst in een relatie. Je denkt daarom ook heel lang na voordat je een relatie met iemand aangaat. Zelfs als je van iemand houdt, heb je niet de behoefte om dit elke vijf minuten aan hem te verkondigen.

Je doet niet graag voorspellingen in relaties en laat alles rustig om je afkomen. Soms zijn mensen dan ook verbaasd als je wél een heftige beslissing hebt gemaakt.

Waterman

Als Waterman-vrouw kan je soms meer verliefd worden op het fenomeen liefde dan op de persoon zelf. Je kan je nogal snel opgesloten voelen door je partner en hecht veel waarde aan je vrijheid. Dat probeer je ook bij de persoon zelf te stimuleren, wat een mooie eigenschap is.

Pas op dat je je partner niet te weinig signalen geeft, want dan kan hij uit verwarring zomaar eens vertrekken.

Vissen

Alles of niets, dat is hoe jij het met mannen aanpakt. Als je iemand leuk vindt dan wacht je niet, maar ga je op je doel af en geloof je in een goed einde. Soms kan je daardoor een beetje naïef overkomen, maar tegelijkertijd maakt deze onbevangenheid je charmant voor het mannenvolk.

Je bent gek op romantiek in een relatie en kan je bijzonder makkelijk aanpassen. Maar pas op Vissen-meisje, want hij mag zich af en toe ook best aanpassen.

Word jij een strenge moeder of juist een moeder die álles best vindt? http://www.beautify.nl/mommys-to-be-volgens-je-horoscoop-word-jij-dit-type-moeder/

Reageer op artikel:
Volgens je horoscoop ben jij dít type vriendin in een relatie
Sluiten