Volgens je horoscoop lijk je verdacht veel op deze Disney prinses

Elk meisje wil stiekem niets liever dan een prinses zijn. Maar ook al zijn we nu allemaal uit onze kinderjaren, de fascinatie die we hebben met Disney prinsessen lijkt wel nooit weg te gaan. Grote kans dat je ook wilt weten welke prinses je nou écht bent volgens je horoscoop:

Ram – Pocahontas

Als Ram ben je gewend om de leiding te nemen en dan vooral in moeilijke situaties. Je bent niet bang voor gevaar en gaat het zelfs vol enthousiasme tegemoet. Net zoals Disney prinses Pocahontas is het laatste wat je wilt toekijken en niets doen. Pas op, want soms ben je een beetje té impulsief, gelukkig grijpt dan een manspersoon en misschien wel je vader in om je te behoeden tegen het kwaad.

Stier – Rapunzel

Als stier ben je enorm koppig en geef je niet makkelijk toe. Je blijft net zoals Rapunzel uit koppigheid eeuwenlang in je torentje zitten totdat iemand anders je het hof komt maken. Maar daarentegen ben je een enorm geduldige vriendin en bent down to earth, althans als je dat torentje van je uitkomt.

Tweelingen – Jasmine

Je bent als meisje met het sterrenbeeld Tweelingen enorm veelzijdig. Je bent het type dat ´go with the flow´ haar hele leven toepast. Net als Jasmine kan je opeens beslissen om je leven om te gooien en een totaal andere weg in te slaan (ben je als tiener ook wel eens weggelopen van huis?). En ook heb je net zoals Jasmine een bijzondere en ietwat ongewone vriend nodig, want je bent nogal snel verveeld.

Kreeft – Assepoester

Als Kreeft sta je heel erg dicht bij je emoties. Net zoals Assepoester maak je het iemand anders graag naar de zin en zal nooit nee zeggen als iemand je vraagt om te helpen met verhuizen of het huis te poetsen. Je wordt daardoor ook omschreven als trouwe vriendin die er áltijd is. Als je eenmaal verliefd bent kan je eeuwig dromen over je droomprins en geeft hem eeuwige trouw, want je gelooft net als Assepoester in echte liefde.

Leeuw – Merida

Als Leeuwen-vrouw sta je graag in het middelpunt van de belangstelling. Je valt net als prinses Merida graag op. Of het nou met je wilde haardos is, je perfecte make-up of beeldige outfit. Maar ook net als Merida ben je enorm creatief en bent graag onder de mensen. Na twee dagen thuiszitten ga je weer graag de deur uit om op avontuur uit te gaan.

Maagd – Mulan

Je lijkt verdacht veel op Disney prinses Mulan. Je hebt namelijk van nature oog voor detail en daardoor perfect undercover door het leven gaan. Maar zelf beschik je over een kritisch karakter waardoor je anderen wel weet te ontmaskeren. Je bent net zoals ijverig als Mulan waardoor je uitblinkt in dat wat je doet. Van sport tot aan je werk, alles wil je perfect doen.

Weegschaal- Doornroosje

Als Weegschaal ben je een geboren flirt en kan het ook niet laten om de grenzen op te zoeken. Doornroosje moest het met een eeuwige slaap bekopen. Maar zo gek was dat nog niet voor haar. Want met jullie twijfelachtige karakter kan het soms heerlijk zijn om ergens ´een nachtje over te slapen´. Je hoeft niet bang te zijn dat als je slaapt niet meer interessant bent voor het mannenvolk, want zelfs dan ben je nog charmant.

Schorpioen – Elsa

Als Schorpioen ben je één van de meest intense horoscopen van de dierenriem, maar net zoals Elsa kan je een ijzige indruk achterlaten bij onbekenden. Maar als je eenmaal ontdooit ben je één van de meest emotionele mensen die ze zullen ontmoeten. Net zoals Elsa heb je doorzettingsvermogen en gaat recht op je doel af.

Boogschutter – Belle

Je bent een meisje wat enorm van haar vrijheid houdt, net zoals prinses Belle. Je bent niet het type dat opgesloten kan worden door iemand, zelfs als dat een man is. Je voelt net als Belle eerder iets voor iemand die jou de vrijheid geeft. Je bent enorm leergierig en leert het liefst elke dag iets bij. Maar pas op, je nieuwsgierigheid brengt je soms in lastige situaties waar jouw ´beestachtige´ man je weer uit moet redden.

Steenbok – Tiana

Als Steenbok ben je enorm praktisch en gedisciplineerd. In dat opzicht lijk je precies op Tiana die haar wens om haar eigen restaurant te openen achterna jaagt. Je vindt het enorm vervelend als zaken niet lopen zoals ze hadden moeten lopen. Het liefst verander je net zoals Tiana dan even in een kikker om daar weer verder te gaan met je levensgrote project.

Waterman – Sneeuwwitje

De Waterman is één van de vriendelijkste sterrenbeelden. Je zal nooit arrogant tegen een ander doen want je bent oprecht geïnteresseerd in de mens. Je komt over als een rustig iemand die alles op orde heeft. Maar diep van binnen ben je net zoals Sneeuwwitje onvoorspelbaar waardoor je soms in lastige situaties terechtkomt.

Vissen – Ariël

Vissen zijn enorme dagdromers en kunnen daardoor dagenlang verdwijnen in gedachten over het leven. Je ziet de dingen anders dan anderen en ziet vooral overal het goede van in. Je ziet niet snel iemand als ´slecht´. Pas op dat je niet zoals Ariël te veel aan het dagdromen bent, want daardoor kan je nog wel eens in de val komen van mensen die niet het beste met je voor hebben.

Krijg je geen genoeg van Disney? Dan hebben we héél goed nieuws: Jááá! Deze Disney-films komen uit tussen nu en 2019

Reageer op artikel:
Volgens je horoscoop lijk je verdacht veel op deze Disney prinses
Sluiten