Volgens je horoscoop zijn dit de mooiste dingen aan jezelf

Mooi zijn zit vooral van binnen. En je mag best eens even trots zijn op de kwaliteiten die jij hebt als uniek persoon. De sterren kunnen je ook voor een groot deel vertellen wat er nu precies zo mooi is aan jou.

Ram – De zelfverzekerde organisator

Je leeft je leven en carpe diem is jouw motto. Dat is te zien aan je uitstraling. Jij houdt ervan om spontane BF avondjes te organiseren of de hond van de buren uit te laten. Je bent een heel trouw en eerlijk persoon die met een grote glimlach ook een glimlach op een gezicht van anderen weet te toveren.

Stier – De loyale lieverd

Je bent standvastig wanneer het op voorspelbaarheid aankomt. Word je eerder gewekt dan de bedoeling was? Niet fijn. Maar, jouw beste kwaliteit is wel loyaliteit. Tegen iedereen ben je vriendelijk en mensen kunnen al snel op jou rekenen. Jij bent degene die met zakdoeken komt aanzetten wanneer je beste vriendin liefdesverdriet heeft.

Tweelingen – De open-minded soul

Tweelingen kunnen snel van mening veranderen. Het ene moment heb je zin om te feesten en het andere moment ben je liever alleen op je kamer met Netflix. Maar juist omdat je zo goed tegen veranderingen kunt, ben je heel open-minded naar anderen toe. Jij snapt beslissingen die mensen maken, daarom zal jij iemand niet snel veroordelen en ben je een heel goede vriendin voor velen.

Kreeft – De vriendin die luistert

Intens en emotioneel zijn woorden die bij jou passen. Jij voelt situaties goed aan en juist daarom ben jij een vriendin die begrijpt en luistert. Met jou kun je goede gesprekken voeren en je voorziet iedereen van jouw wijze adviezen. Huilen bij The Lion King? Altijd.

Leeuw – De gulle leider

De Leeuw is een leider in hart en nieren. Zelfs in situaties waar het niet per se nodig is. Misschien heb je het zelf niet door, maar jij bent vaak degene die opkomt voor je vriendinnen. En je hebt er veel, want je bent reuze populair. Dat komt omdat je zo ongelooflijk gul bent en iedereen graag onder jouw vleugels neemt.

Maagd – De harde werker

Drama is niet aan jou besteed, je bent niet het middelpunt van de belangstelling. Jij bent iemand die eerst nadenkt voordat je doet. Je kan overkomen als een verlegen of stil persoon. Maar wat zo mooi is aan jou, is dat je heel hard werkt om je doelen in het leven te bereiken. Je weet wat je wilt en daar steek je je tijd en energie in. Je bent eigenlijk de perfecte werknemer.

Weegschaal – De realistische bemiddelaar

Je bent goed in je werk, familie, je liefdesleven en vriendinnen op een perfecte manier te combineren. Je bent kalm en vreedzaam en dat maakt jou een geschikte bemiddelaar in je vriendinnengroep. Niet gek dat jij iedereen van goede adviezen kan voorzien met je nuchtere kijk op het leven. Jij bent iemand die altijd kalm blijft en realistisch nadenkt in situaties met gecancelde vluchten of dronken vriendinnen. Je hebt alles goed op een rijtje staan.

Schorpioen – De ambitieuze doorzetter

Ambitie is waar mensen jou zo om bewonderen. Jij vindt het fijn als je succes hebt en gaat helemaal voor wat jij wilt. Jouw wilskracht brengt je ver in het leven. Elke kans die je krijgt pak je met beide handen aan. Besluiteloosheid ken je eigenlijk niet. Jij weet gewoon precies wat je wilt en zal niet snel met de pakken neer gaan zitten.

Boogschutter – De moedige optimist

Boogschutters zijn enorm moedig en intellectueel. Je houdt niet van routine maar vindt het fijn om risico’s te nemen. Je ziet wel hoe alles loopt. Daarnaast ben je heel optimistisch. Wanneer je weg niet helemaal zo loopt zoals je had gedacht dan zul jij altijd de positieve kanten zien. Je bent het zonnestraaltje in je vriendinnengroep.

Steenbok – De praktische helper

Jouw vriendinnen vragen altijd jouw hulp wanneer ze in een onaangename situatie terecht zijn gekomen. Jij bent namelijk heel praktisch ingesteld. Jij bent degene die dingen aanpakt en het ook afmaakt. Jij bent vindingrijk en degene die altijd met oplossingen komt. Eigenlijk ben jij gewoon een heel handig persoon waar mensen graag hulp aan vragen.

Waterman – De charismatische idealist

Met verbazingwekkende snelheid en charisma ga jij door het leven. Je bent geïnteresseerd in alles en iedereen en behandelt iedereen dan ook zoals je jezelf zou behandelen. Jouw idealisme zorgt ervoor dat je uitstraalt om jezelf te zijn en je inspireert je vrienden enorm.

Vissen – De creatieve avonturier

Als Vissen lijkt het soms dat je niet gefocust bent en dat je maar wat doet. Jij kunt niet tegen routine, je wilt avontuur. Je bent gedisciplineerd en creatief. Wanneer jij iets in je hoofd hebt, dan wil je graag dat het ook zo gebeurt. Jij doet lekker rustig aan en fantaseert over alles wat je interessant vindt en de doelen die je in het leven met je creativiteit wilt bereiken.

LEES OOK: Yikes! Dit is jouw afknapper in bed volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
Volgens je horoscoop zijn dit de mooiste dingen aan jezelf
Sluiten