Met deze hack fake je volle lippen zonder dat er naalden aan te pas komen

Droom jij van volle lippen maar gaan fillers je net iets te ver? Dan komt deze simpele hack héél goed van pas.

Volle lippen in een handomdraai

Het geheim is simpeler dan je denkt en heb je waarschijnlijk allang in huis, namelijk: een lippotlood. Door je lippen een klein beetje te overlinen krijg jij mooie, volle lippen. Lees wel eerst even de volgende tips zodat jouw lippen om te zoenen een succesverhaal worden.

1. Een klein beetje highlighter

Misschien doe je het al vaker, maar het highlighten van je cupidoboog (de inkeping van je lippen onder je neus) helpt bij het creëeren van volle lippen. Niet alleen trekt het de aandacht naar je mond, maar ook geeft het optisch meer volume.

2. Kies de juiste kleur

Voordat je aan de slag gaat met het overlinen, is het belangrijk dat je de juiste kleur lippotlood kiest. En dat is een nude kleur die op de kleur van je buitenste liprand lijkt. Hiermee voorkom je dat het er heel onnatuurlijk uit gaat zien.

3. Focus op het midden

Om je lippen meer volume te geven, benadruk je met je lipliner vooral het midden van je lippen. Hoe verder je naar buiten werkt, hoe dunner je lijntje wordt. Zo lijkt het binnenste deel dus voller, precies het effect wat je wilt namaken.

4. Maak je volle lippen af

Tot slot kies je de kleur lipstick die je die dag wilt dragen, het maakt niet uit welke tint dit is. Voor het meest natuurlijke effect gebruik je een klein lippenseel om de liner zachtjes in de lipstick te blenden. Voila, volle lippen in een handomdraai.

Lees ook deze hacks:

Allure

Reageer op artikel:
Met deze hack fake je volle lippen zonder dat er naalden aan te pas komen
Sluiten