Met deze lipgloss krijg je volle lippen en fake je het effect van lipfillers

Vergeet fillers, want als jij volle lippen wil heb je niet langer de hulp van een dokter nodig. Urban Decay lanceert de gloednieuwe Lip Plumper waarmee je hetzelfde effect bereikt, maar dan zonder naald en pittig prijskaartje.

Pucker up baby, want met de Urban Decay Lip Plumper krijg jij die prachtige volle lippen met lipgloss. Deze gloss bevat namelijk alles om jouw lippen optisch voller te laten lijken.

Volle lippen krijgen met lipgloss

Het effect is niet permanent, maar een lipgloss is net even wat makkelijker bij te werken dan een lip filler. Wil je weten hoe het is om hetzelfde effect te bereiken met een gloss? Dan kun je de Lip Plumper eens uitproberen. De tinten Honey, Cherry en Heat in combinatie met de hoogglans finish is volgens Urban Decay in ieder geval hét recept voor optisch volle lippen.

volle lippen met lipgloss
Urban Decay

Honey Lip Plumper

De Honey Lip Plumper geeft je lippen een lichtgouden glow en ruikt – zoals je kunt raden – naar honing.

Cherry Lip Plumper

De Cherry Lip Plumper geeft je lippen een iriserende perzikroze kleur.

Heat Lip Plumper

Tot slot geeft de Heat Lip Plumper je lippen een bordeauxrode kleur.

Hoe werkt de gloss?

De naam Lip Plumper zegt genoeg, maar hoe krijg je eigenlijk volle lippen met deze lipgloss? Urban Decay zegt dat de gloss je bijna direct een verfrissend, tintelend effect geeft. Dit maakt de lippen ‘heerlijk vol zonder vervelend plakkerig gevoel’.

Ingrediënten als cafeïne, jojoba en zonnebloemolie geven je lippen een gladde, intense glans. Tegelijkertijd is het een verkoelend, vullend gevoel. Oké, oké. Voor extra intensiteit kun je volgens Urban Decay de lipgloss het beste aanbrengen in het midden van je onderlip. Et voilà.

De prijs van deze lipgloss is €22,55. Bestel ‘m hier.

Meer over beauty:

Reageer op artikel:
Met deze lipgloss krijg je volle lippen en fake je het effect van lipfillers
Sluiten