Wauw: Met deze 16 tips krijg jij de allermooiste volle lippen om te zoenen

Weet je niet precies hoe je vollere lippen creëert met make-up? Wees niet getreurd, wij hebben dé tips voor je zodat jij volle lippen krijgt om te zoenen.

Nu we allemaal weten dat Kylie Jenner haar lippen niet zomaar uit de hemel zijn gevallen, hoeven we ook niet meer met glazen aan de slag om net zulke volle lippen te krijgen.

1. Voorbereiding

Breng een moisturizer of verzorgende lippenbalsem aan op je lippen. Laat deze zo’n vijf minuten intrekken. Zo verwijder je losse velletjes van je lippen en worden ze super zacht.

2. Scrubben

Gebruik je tandenborstel om zachtjes je lippen te scrubben. Door de beweging bevorder je de bloedsomloop in je lippen waardoor ze al een vollere look krijgen. Wees wel gentle voor je lippen, het is een gevoelig stukje huid.

3. Foundation

Voor een betere houvast van je lippenstift, breng foundation aan over je gehele lip. Zo zijn je lippen meer egaal en heb je een betere basis voor jouw look.

4. Highlighter

De highlighter gebruik je voor je ‘Cupids bow’, het schattige inhammetje bij je bovenlip. Breng hier een beetje highlighter aan voor meer diepte.

5. Lipliner

Neem een lipliner die een of twee tinten donkerder is dan je eigen kleur lippen. Trek vervolgens met je lipliner een lijn over je Cupids bow naar beneden en eindig bij je mondhoeken. Laat de lijn bij je mondhoek overlopen in de lijn van je eigen mondhoek.

6. X techniek

Ben jij geen ster met lipliner? Gebruik dan een lipstick waarmee je een x tekent bij jouw bovenlip. De x loopt gelijk aan de lijntjes van jouw Cupids bow. Door je Cupids bow te accentueren krijg je vollere lippen.

7. Inkleuren

Teken het gedeelte tussen je eigen lip en de getekende lijn in met de lipliner van stap vijf.

8. Contour

Contour je lippen met een lipliner die een of twee tinten donkerder is dan de eerste liner die je gebruikt hebt. Zo creëer je meer schaduw bij je lippen, wat voor een voller effect zorgt.

9. Concealer

Breng een donkere poeder aan bij de onderkant van jouw onderste lip. Door deze schaduw te creëren krijgen jouw lippen nog meer dat wow effect.

10. Matte lipstick

Kleur je hele lippen in met een matte lipstick. Het gebruiken van een glanzende lipstick is zonde omdat zo je werk van de vorige stappen verloren gaat.

11. Poeder

Breng een transparante poeder aan op je lipstick om het matte effect te versterken. Én je lipstick blijft gegarandeerd zitten.

12. Glans

Gebruik een glanzende poeder voor het midden van je onderste en bovenste lip. Dit kan een goudkleurige oogschaduw of highlighter zijn.

13. Lipgloss

Of gebruik lipgloss, maar wel alleen in het midden van je lippen. Zorg ervoor dat de gloss een paar tinten lichter is dan je lipliner.

14. Lijnen wegwerken

Werk duidelijke lijnen van make-up weg met een zachte concealer kwast. Gebruik ook een beetje concealer langs je lippen voor een natural look.

15. Tissue truc

Neem een tissue of servet en leg deze over je lippen. Breng vervolgens nog wat transparante poeder aan op je lippen met de tissue ertussen. Zo loopt je lipstick niet uit en heb jij de hele avond plezier van jouw volle lippen.

16. Smile

Lach vooral. Kijk daarbij goed in de spiegel of er geen lipstick op je tanden is blijven zitten.

Reageer op artikel:
Wauw: Met deze 16 tips krijg jij de allermooiste volle lippen om te zoenen
Sluiten