Renée
Renée Beauty en Style 9 feb 2019

Wil je ook volle wenkbrauwen? Dankzij deze tip krijg je het super makkelijk

Kijk je altijd met een jaloerse blik naar meiden met volle wenkbrauwen? Dat is dan vanaf nu verleden tijd, want wij hebben dé truc ontdekt hoe jij zelf die felbegeerde wenkbrauwen krijgt. Het goede nieuws is dat het helemaal niet zoveel moeite kost.

De trend van het moment heeft natuurlijk een naam. Grote kans dat je de term ‘feathered brows’ al voorbij hebt zien komen. Wat zo fijn is aan deze trend is dat 1. iedereen met twee linkerhanden dit kan en 2. dat je wenkbrauwen optisch voller lijken.

Hoe krijg je volle wenkbrauwen?

Je hoeft namelijk niet langer te wachten tot speciale serums werken en je ineens de wenkbrauwen hebt waar je altijd van droomde. Om volle wenkbrauwen te creëeren heb je maar een paar wenkbrauwproducten nodig:

♡ Wenkbrauwpoeder of -potlood
♡ Wenkbrauwgel
♡ Wenkbrauwborsteltje

De truc om volle wenkbrauwen te krijgen is door met een potlood of poeder vederlichte ‘haartjes’ te tekenen. Net zoals je lipliner gebruikt om je lippen voller te laten lijken, gebruik je dit om je wenkbrauwen optisch voller te maken.

En dan?

Zodra je klaar bent met het bijtekenen van je wenkbrauwen in de juiste kleur (meer tips lees je hier) hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen. Om de feathered brows aka volle wenkbrauwen te krijgen hoef je alleen nog maar de haartjes naar boven te borstelen.

Omdat je waarschijnlijk wil dat je wenkbrauwen er de hele dag vlekkeloos uitzien kun je na het omhoog borstelen de haartjes in model houden met een wenkbrauwgel. Zo komt het er dan uit te zien:

volle wenkbrauwen benefit

De makkelijke route

Heb je ‘s ochtends geen tijd om een hele routine uit te voeren? Dan krijg je ook makkelijk volle wenkbrauwen als je Benefit Gimme Brow gebruikt. Dit is een product dat je wenkbrauwen kleur en volume geeft en tegelijkertijd ook als een soort gel werkt. Ideaal om snel volle wenkbrauwen te krijgen, dus.

Hebben! Met dit 4-in-1 wenkbrauwpotlood van Benefit zitten je wenkbrauwen de hele dag on fleek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wil je ook volle wenkbrauwen? Dankzij deze tip krijg je het super makkelijk
Sluiten