Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 1 jun 2018

Haha! Volleybal beer pong is het nieuwe favoriete spel van jou en je vriendinnen

Wordt de beer pong tafel op feesten en partijen uit de kast gehaald? Dan weet je wat je vanaf nu deze hele zomer kunt doen... Maak kennis met volleybal beer pong, de beste uitvinding sinds beer pong zelf.

Beer pong is al moeilijk zat. Sterker nog, hoe meer je drinkt, hoe lastiger het wordt. Je begrijpt wel dat dronken worden hierbij een absolute garantie is. Om het allemaal iets makkelijker – of juist moeilijker… – te maken is het hoog tijd om volleybal beer pong te introduceren.

Volleybal beer pong

Je hebt er grote, het liefst rode, tonnen voor nodig en een volleybal, maar dan heb je ook wat. Misschien is het handig om je volley-skills een beetje op te poetsen, want de potjes volleybal beer pong die je met je vrienden en girlsquad gaat spelen wil je natuurlijk wel winnen.

Voor de inspiratie mag je de snuiters van de volgende foto bedanken. Want even, volleybal beer pong is wel echt een geniaal idee. De vraag is alleen welke tuin je hiervoor kunt gaan gebruiken:

This is a thing?!

Geplaatst door Larry The Cable Guy op maandag 20 maart 2017

Geniaal, toch? Tijd om het bier koud te zetten en iedereen te appen. Met een beetje geluk speel je dit weekend je eerste toernooi.

Reageer op artikel:
Haha! Volleybal beer pong is het nieuwe favoriete spel van jou en je vriendinnen
Sluiten