Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 aug 2017

Voor alle crazy catladies! Er is een kattentrein en jij kunt een ritje maken

Move over kattencafé’s en katteneiland. Want binnenkort is er een kattentrein. Wat betekent dat je tijdens je ritje eindeloos met de allersnoezigste poezenvriendjes kunt knuffelen.

Als je een kattenliefhebber bent, wordt een ritje in de kattentrein waarschijnlijk jouw beste treinreis ooit. Want in deze trein kun je 2,5 uur lang knuffelen met de liefste poezen. En daar ga je heel gelukkig van worden.

Cat Café Train

Je zult er wel eerst voor moeten vliegen. De trein rijdt namelijk in – hoe kan het ook anders? – Japan. Vanaf 10 september rijdt daar in het plaatsje Gifu de Cat Café Train.

Mocht je het zielig vinden dat de katten ‘opgesloten’ zitten in de trein: het is voor het goede doel. De katten komen namelijk uit een opvang. En het idee is dat je tijdens de treinrit een poes uitzoekt die je graag zou willen adopteren.

Japan is jouw land

Japan is sowieso jouw land als katten je lievelingsdieren zijn. Er is namelijk ook een heus Katteneiland, waar meer katten dan mensen wonen. Ook zijn er speciale kattenkinderboerderijen in het land.

En Japan is de geboorteplaats van Hello Kitty. Maar dat blijkt helemaal geen kat te zijn, kwamen achter. We zijn nog steeds in shock…

Dit vind je ook leuk: Dit is waarom kattenmensen slimmer, onafhankelijker en meer open minded zijn

Reageer op artikel:
Voor alle crazy catladies! Er is een kattentrein en jij kunt een ritje maken
Sluiten