Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 10 mei 2016

Voor alle vrouwen die wachten op een berichtje dat maar niet komt

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je stuurt een berichtje naar hem en hij neemt een jaar de tijd om te reageren. Oké, misschien is het geen jaar, maar zo voelt het wel. Dit is voor de meisjes die zitten te wachten.

Urenlange secondes

Je kijkt niet naar je telefoon, maar hij is nooit uit het zicht. Als je een andere kamer inloopt, dan gaat de telefoon mee. Je wilt er niet de hele tijd mee bezig zijn, maar je bent het wel. Want je kunt het gewoon niet uit je hoofd zetten. Waarom stuurt hij niets terug?

Je drukt je home-button in om te zien of je al iets hebt, wetende dat het niet zo is. Als je namelijk een berichtje had gekregen, had je je telefoon binnen een milliseconde in je hand gehad. Je had het berichtje natuurlijk niet gelijk geopend, want je wilt niet te gretig lijken. Je zou ongeveer een minuut of twee wachten (tien als je echt sterk bent) voordat je het berichtje opent en dan super nonchalant reageren.

Maar dit is allemaal nog niet van toepassing, want hij heeft nog niets teruggestuurd. En jij zit steeds chagrijniger voor je uit te kijken. Je probeert jezelf af te leiden, maar het is alsof je telefoon een magische aantrekkingskracht heeft. Je kunt er niets aan doen, je blik valt er weer naartoe en je drukt toch weer die home-button in. Wederom niets.

Hij heeft op dit moment even de controle

Naar redenen zoeken

Wat is er toch met die gast? Heb je iets gedaan? Nee toch? Jullie hadden het juist zo leuk de laatste keer. Misschien is er iets met hem. Misschien is iets vreselijks gebeurd of is hij ziek. Ja, klootzak-itis zeker, want met een griepje ligt je telefoon gewoon naast je. Misschien overweeg je hem een berichtje te sturen, om te vragen of alles wel oké is, maar hopelijk houd je jezelf tegen.

Maar de drang is te groot om niets te doen, waardoor je toch eventjes spiekt of hij het berichtje al gelezen heeft. Ja hoor, meneer heeft het gewoon gezien en toch krijg je radiostilte. Het liefst zou je nu met spullen willen gooien en nog een bericht sturen met: ‘waarom negeer je me?’

Er is maar één ding wat je nu kunt doen. Leg je telefoon in de andere kamer en ga iets doen dat totaal afleidt. Je kunt namelijk helemaal niets doen. Hij heeft op dit moment even de controle en dat is super irritant, maar je gaat er niet dood van. Hij zal uiteindelijk wel reageren en als hij het niet doet, weet je dat ook weer. Dan kun je er zelf ook klaar mee zijn.

Maar ga niet wachten. Als je de kans krijgt, doe je het gewoon een keertje bij hem terug. Hem gek maken is namelijk een stuk leuker dan jezelf gek maken.

LEES OOK: Waarom iedere vrouw op een bad guy valt maar een good guy nodig heeft

Reageer op artikel:
Voor alle vrouwen die wachten op een berichtje dat maar niet komt
Sluiten