Voor de twijfelaars: een tijdelijke tattoo voor twee weken

Tatoeages zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vele celebrities maar waarschijnlijk ook mensen in je eigen omgeving, nemen tegenwoordig een permanente huidtekening. Pinterest zit vol met inspirerende plaatjes die voor (bijna) iedereen wel een overweging waard zijn. Het zou echter zonde zijn als je later spijt krijgt van je voor altijd blijvende huidversiering. Maar gelukkig heeft het innovatieve bedrijf Inkbox daar een idee op bedacht, namelijk tijdelijke organische tattoo's. Perfect voor de twijfelaars onder ons.

Deze tijdelijke tattoo’s blijven maar liefst vijftien dagen op je huid zitten. Op deze manier heb je realistische inkt maar dan zonder al die pijnlijke naalden. Ja, dit klinkt fantastisch.

Speciale inkt

De inkt die het bedrijf gebruikt is deels van Genipa Americana, een eetbare vrucht afkomstig uit Zuid-Amerika. Én is ook nog is honderd procent organisch. Het is een perfecte manier om te experimenteren met verschillende teksten of symbolen voordat je uiteindelijk de beslissing neemt om over te stappen naar permanent.

Crowdfunding

Het bedrijf Inkbox heeft op dit moment een campagne lopen op Kickstarter, een crowdfunding platform uit de USA. Op dit moment hebben zij al 50.000 dollar verzameld. Als zij hun doel behalen van 100.000 dollar dan heb jij dé mogelijkheid om je eigen gemaakte tijdelijke organische tattoo’s te bestellen.

Benieuwd of deze tijdelijke huidversiering er echt zo realistisch uitziet? Bekijk de beelden hieronder.


Reageer op artikel:
Voor de twijfelaars: een tijdelijke tattoo voor twee weken
Sluiten