wpk-admin
wpk-admin Nieuws 27 juni 2018

Voor ieder wat wils! De limited edition Lush Slap Stick foundation is hier in 40 kleuren

De juiste kleur foundation vinden kan een héle opgave zijn. En als je dan een kleurtje hebt gekozen, is het vaak nog nét geen match en weet je dat je beter twee kleuren kunt mengen. Maar ja, dat betekent weer een extra potje kopen. Wat niet alleen duur is, maar ook nog eens slecht voor het milieu (want ja, daar denken we heus wel aan als het om onze portemonnee gaat). Gelukkig helpt Lush je bij deze problemen.

Je favoriete natuurlijke cosmeticamerk, Lush, komt namelijk deze maand met een ontzettend leuk nieuw product: Slap Stick, een verpakkingsvrije foundationstick in veertig (!) verschillende tinten. Lees snel verder om te zien waar en wanneer je je slag kunt slaan.

Lush Slap Stick foundatioon

De foundation draagt de naam Slap Stick en zou er niet alleen voor zorgen dat je huid er geweldig uit komt te zien, maar bevat daarnaast ook verzorgende ingrediënten. Zo zorgtarganolie voor de nodige hydratatie en een mix van candelilla-, zonnebloem- en Turkse rozenwas maakt dat de foundation perfect blendt. Daar bovenop worden de ingrediënten in de foundation verkregen van projecten die vrouwen en kinderen ondersteunen in hun werk en educatie.

De foundation

De naam zegt het al, maar de foundation komt in stickvorm, wat hoogstwaarschijnlijk betekent dat je maar een klein beetje van de foundation nodig hebt om een goede dekking te krijgen. Met andere woorden: het bespaart je een klap geld.

Verder zijn de Slap Sticks verpakkingsvrij. Geen paniek. De foundation is in een was gedipt, waardoor je hem aan de onderkant eenvoudig vasthoudt.

En vraag je je nu af waar je zo’n kale foundation stick dan laat? Ook daar is aan gedacht. Je ontvangt je Slap Stick in een doosje, waar je hem handig in kunt bewaren. Verder zullen er maar liefst veertig verschillende tinten beschikbaar zijn, wat inhoudt dat er voor iedere huidskleur wel een match is.

Limited edition

Klinkt dit goed, of klinkt dit goed? Mocht je een Slap Stick willen bemachtigen, moet je er snel bij zijn. De foundation valt onder de #LushLabs launch, wat inhoudt dat ze maar een maandje alléén online verkrijgbaar zijn. Vanaf vrijdag 29 juni in de webshop van Lush te koop zijn voor zo’n 22,95 euro per stuk. Inslaan!

Reageer op artikel:
Voor ieder wat wils! De limited edition Lush Slap Stick foundation is hier in 40 kleuren
Sluiten