Voor iedereen die tijdelijk grotere borsten wil: de 24 uur borstvergroting is een feit

Ja je leest het goed, er bestaat nu een boobjob waarbij de borstvergroting 24 uur duurt in plaats van permanent is. Zit jij altijd al te twijfelen of je grotere borsten wil? Of zou je ze graag willen hebben als je die jurk aanhebt met dat diepe decolleté? Nu kan het.

Het is net Assepoester, je kleed je mooi aan maar de betovering van moeder fee duurt to middernacht. De fee in dit verhaal is een plastisch chirurg uit New York en zijn naam is Norman Rowe. De 20 minuten durende behandeling geeft je 24 uur grotere borsten.

Hoe werkt het?

De dokter kiest één kant van iedere tepel die hij verdooft. Vervolgens spuit hij met een naald ongeveer een halve liter steriele zoutoplossing in je borst. Hij plaats de naald op verschillende plekken en in verschillende hoeken zodat je borst gelijkmatig groter wordt tot de gewenste grootte.

Is het veilig?

De zoutoplossing is veilig. Het is hetzelfde spul als je via een infuus zou krijgen indien je uitgedroogd bent. Er kunnen echter wel blauwe plekken optreden door de naald en je loopt natuurlijk altijd kans op een infectie omdat er in je huid wordt geprikt. Als je het meerdere malen zou doen kan het zijn dat je huid opgerekt raakt en op het moment dat de zoutoplossing is uitgewerkt, je vel los om je eigen borsten komt te zitten. Dit laatste spreekt Norman overigens tegen. Hij zegt dat dit niet aan de orde is als de huid maar iedere keer voor 24 uur wordt opgerekt.

Perfecte oplossing?

Overal ter wereld worden er veel borstvergrotingen uitgeprobeerd. Vrouwen hebben nu de mogelijkheid om het eerst een dagje aan te kijken voordat ze kiezen voor een permanente oplossing. De vrouwen die het al hebben geprobeerd waren enthousiast én gaven aan dat ze wat extra #instaboob selfies hebben geplaatst op Instagram. Zou jij het willen proberen?

Reageer op artikel:
Voor iedereen die tijdelijk grotere borsten wil: de 24 uur borstvergroting is een feit
Sluiten