Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 15 december 2017

Dit zijn de voordelen van meisjes die jarig zijn in december

Jarig zijn in december is zo slecht nog niet. Laten we er vooral de positieve kant van inzien, want het is sowieso reden voor een feestje, toch?! Dit zijn de voordelen als jij ook in december jarig bent:

1. De party modus is aan

Sinterklaas, kerst, oud en nieuw. Er zijn enorm veel feestjes in december. Jouw verjaardag kan daar nog wel bij, nu iedereen toch al in de feeststemming is. Een maand vol gefeest, je kunt het jaar niet beter afsluiten. It’s the most wonderful time of the year. En daar is bijna iedereen het mee eens.

2. Sneeuw

Met een beetje geluk heb jij rond je verjaardag sneeuw om je heen. Hoe leuk is dat? Tijd voor een sneeuwballen gevecht en je kunt de voordeur versieren met een zelfgemaakte sneeuwpop aka jezelf. Ga schaatsen, glühwein drinken en naar kerstmarkten en het is helemaal top.

3. Je wordt overladen met cadeaus

Sinterklaas, kerst, je verjaardag. Het geluk kan niet op. Je kunt in één keer je hele wishlist afwerken en vragen aan Sinterklaas, de Kerstman én vrienden en familie. Je kunt wel zien wie hier het feestbeest is. Verwend? Nee hoor, jij hebt gewoon dikke mazzel.

4. Alles is versierd

Waar je je verjaardag ook gaat vieren, de straten, huizen en restaurants zijn allemaal prachtig versierd en verlicht. Niet alleen voor de feestdagen, maar ook omdat het jouw verjaardag is natuurlijk. Je kunt overal versiering vandaan plukken om een heel mooi aangekleed feestje te vieren. Het is de meest gezellige tijd van het jaar.

5. De meest prachtige outfits hangen in de winkels

De mooiste velvet jurkjes, sequin blazers en shiny hakken liggen in de winkel. Met een beetje geluk scoor je je mooiste outfit ook nog eens in de sale. Dit is dé tijd van het jaar om te stralen. En dat klopt, want naast de feestdagen is het ook nog eens jouw verjaardag.

6. Je doet veel inspiratie op

Omdat je zelf ook voor de nodige sinterklaas- en kerstcadeautjes moet zorgen, weet je precies wat jij wilt vragen voor je verjaardag. Jij hebt nooit struggles met het uitzoeken van een mooi verjaardagscadeau, want jij hebt alles al lang in de winkels zien liggen.

7. Goed excuus om niet te studeren

Het beste excuus om die tentamens dan maar een keer een klein beetje te verprutsen. Hello, it’s my birthday. Geen tijd voor studiestress.

8. Overal heerlijk eten

Je kunt met jouw verjaardag een prachtig diner geven met heerlijk eten. De supermarkten liggen vol met heerlijke kerstige hapjes en toetjes. En laat lekker eten nu net een van je passies zijn. Het beste excuus om te werken aan je winterbody. Jij kunt er niets aan doen dat je ook nog eens in december jarig bent.

9. Iedereen is blij

Je bent bij je familie en vrienden, geniet van kerstdineetjes, werkborrels. Iedereen ziet er prachtig uit, de wereld is mooi versierd en het is de gezelligste tijd van het jaar. En dan is het ook nog eens jouw verjaardag. Geen wonder dat iedereen zo blij is.

LEES OOK:
Voor jou: De liefdeshoroscoop voor december 2017

Reageer op artikel:
Dit zijn de voordelen van meisjes die jarig zijn in december
Sluiten