Alex Ebbers
Alex Ebbers Life 6 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze voordelen hebben meisjes die vroeger De Sims speelden in het leven

Speelde jij vroeger ook continu De Sims als je thuiskwam van school? Sprong je meteen achter de computer om er pas middenin de nacht weer achter vandaan te kruipen? Dan mag je jezelf een heus Simsmeisje noemen. Wat dat betekent? Dat je de volgende voordelen hebt in het leven.

Je kunt goed met geld omgaan

Als je net met een huishouden begon, moest je het doen met beperkt budget. Je kon een klein huis bouwen op een lege kavel, of een ingericht huisje kopen.

Vanaf daar moest je je zo een weg naar boven werken en werken aan je fortuin (laten we voor het mooie even doen alsof we geen idee hebben wat ‘motherlode’ betekent). Dit heeft jou geleerd hoe het is om te roeien met de riemen die je hebt en creatief met geld om te gaan.

Je bent ambitieus

Je liet je sim uren studeren om de allerhoogste vaardigheden te behalen, om zo snel mogelijk de allerbeste te worden in hun beroep. Hierdoor weet jij nu dat als je ergens maar hard genoeg voor werkt, je er hoe dan ook kunt komen.

Je kunt hosselen als een baas

Geef toe: jouw sim was de pimp van de buurt. Je hosselde alles wat los en vast zat; man, vrouw; het maakte je niks uit. Het ging je bijzonder makkelijk af om weer een nieuwe vlam aan de haak te slaan en was je weer klaar met iemand, hopte je zo over naar de volgende. Dit heeft ervoor gezorgd dat jij ook nu weet wat je wilt en precies weet hoe je dit gaat krijgen – het liefst zo snel mogelijk.

Je hebt een fantastisch concentratievermogen

Uren bracht je door achter je pc, totdat je haast je ogen niet meer open kon houden. Wanneer je dan op de klok keek, bleek het dat je al makkelijk zes uur achter elkaar aan het simsen was.

Oeps… hoewel je er volgens je moeder vierkante ogen van kreeg, heb je er ook een concentratievermogen van jewelste aan overgehouden. Wie kan nou zeggen dat ze zich zes uur lang op één onderwerp kan concentreren? Alleen Simsmeisjes zoals jij.

Je bent zelfbenoemd interieurarchitect

Wie heeft een studie nodig wanneer je De Sims hebt gespeeld? Feng Shui is jouw tweede naam en niet omdat je een diploma binnenhuisarchitectuur in je zak hebt zitten, maar omdat je uren hebt besteed aan het inrichten van het perfecte stekje van jouw sims.

Je moeder mocht dan wel bezorgd zijn om je vierkante ogen, nu we een paar jaar verder zijn weet jij dat die uren ‘simsen’ je écht wel meer dan dat hebben bezorgd. Als echt simsmeisje heb je nu bepaalde voordelen in het leven en dat is natuurlijk alleen maar fijn. En hé, heb je hierdoor ineens weer zin gekregen om het spel erbij te pakken? Dan vind je hier een lijst met alle cheat codes die je nodig hebt.

Reageer op artikel:
Deze voordelen hebben meisjes die vroeger De Sims speelden in het leven
Sluiten