Deze 7 voordelen hebben alleen meisjes die uit het westen komen

Eerder brachten we al een ode uit aan de meisjes uit het oosten, de meisjes uit het noorden en de meisjes uit het zuiden. En de meisjes uit het westen dan? We horen het jullie oplettende meiden denken. Daar is ‘ie: de ode aan alle meisjes uit het westen van Nederland, want zij hebben behoorlijk wat voordelen.

Grote kans dat jij uit het westen van Nederland komt. De randstad is namelijk een dichtstbevolkte regio. En hoewel het misschien allemaal heel normaal lijkt, heb jij als meisje uit het westen best wat voordelen.

Voordelen die alle meisjes uit het westen hebben

Zo, steek die maar in je zak.

1. Shoppen doe je bij de leukste winkels

Tja, misschien niet zo goed voor je portemonnee, maar wel voor je looks. In de grote steden zijn veel winkels gevestigd, dus de keuze is reuze. Winkels waar meiden uit Gronigen en Drenthe lang voor moeten reizen, vind jij om de hoek. Doei geld, hallo fleeky outfits.

2. Je bent erg scherp en oplettend

Je bent gewend om veel tijd door te brengen in drukke steden. Als je niet in de stad woont, dan zit je er wel op school of werk je er. Die drukte is niets nieuws voor je en jij weet je er prima te redden. Doordat je regelmatig in de drukte rond rent ben je erg scherp en oplettend. Jou ontgaat niets, dat is mooi meegenomen.

3. De grote festivals vinden plaats in jouw regio

Jij hebt nooit een uur in de trein hoeven zitten om bij een festival te komen, de meeste zijn gewoon bij jou om de hoek. Je zit hooguit een twintig minuten in de auto en met een beetje mazzel is het slechts een paar tellen fietsen.

On my way to the @boohoo event, the dutch way ?. I am so excited that I am the Dutch ambassador for them (shop w code QUEEN 20% off) Can’t wait for everything! #BoohooAmbassadors #ad PS: Boohoo now has a Dutch shopppppp

23.7k Likes, 201 Comments – NOOR (@queenofjetlags) on Instagram: “On my way to the @boohoo event, the dutch way ?. I am so excited that I am the Dutch ambassador for…”

4. Je weet overal de weg te vinden

Waar het voor andere meiden op een chaos lijkt, zie jij meteen waar je heen moet. Je kan bordjes lezen als geen ander en je richtingsgevoel laat je nooit in de steek. Je weet precies waar je de trein moet pakken of een Uber kan nemen, jij komt er wel.

5. Je woont dichtbij het strand

Als de zomer weer in het land is, dan stap jij op de fiets of op de scooter richting Zandvoort of Noordwijk. Een klein stukje rijden en je bevindt je al aan de Hollandse Costa del Sol. Dit zorgt ervoor dat je iedere zomer meerdere keren langs de kust vertoeft, terwijl het voor anderen een heel karwei is om er te komen.

6. Je bent een harde werker

Omdat er in het westen zoveel meiden wonen, moet jij vaak hard je best doen voor alles wat je wil. Denk aan een bijbaantje, een stageplek of een plek op jouw droomopleiding. Er is meer competitie, dus er is altijd werk aan de winkel.

7. Je gaat naar de tofste feestjes

In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn de leukste feestjes te vinden. Het nachtleven is er altijd bruisend. De bekende clubs bezocht jij al van jongs af aan, alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Toch ben je stiekem best blij dat je hiervan mag genieten, je pakt al jarenlang de beste feestjes van het land.

Lees ook: Ha! Meiden die veel schelden zijn volgens onderzoek de beste vriendinnen

Reageer op artikel:
Deze 7 voordelen hebben alleen meisjes die uit het westen komen
Sluiten