Renée
Renée | LinkedIn Love 6 jun 2019

7 x waarom het zo fijn is om een relatie te hebben met een lang persoon

Een relatie hebben met een lang persoon is fantastisch kan ik – Beautify’s Renée – je uit ervaring vertellen. Ja, je partner neemt meer ruimte in beslag in bed en ja, je nek doet pijn als je wil zoenen. Maar samen zijn met een lang mens biedt echt veel voordelen.

Met een vriend die om en nabij de twee meter aantikt (en daarmee sowieso 30 centimeter langer is dan ik) kun je wel spreken van een relatie met een lang persoon. Waarom dat zo fijn is vertel ik je hieronder.

De voordelen van een relatie met een lang persoon

De voordelen van een relatie met een lang persoon zijn niet langer (ha) op één hand te tellen. Hieronder vertel ik je waarom je er vooral voor wil gaan:

1. Je voelt je veilig en geborgen

Een knuffel krijgen is fantastisch en geloof me, je hebt nog nooit zo lekker lepeltje-lepeltje gelegen. Er is iets met lange partners en het gevoel hebben dat je veilig en geliefd bent.

2. Je hebt de beste relatie

Uit een onderzoek blijkt dat kleine meiden die een relatie hebben met een lang persoon de beste relaties hebben. Ik kan je vertellen dat het klopt.

3. Je raakt je lover nooit kwijt

Tijdens een festival raak je gegarandeerd je groep vrienden kwijt, dus dat is al reden genoeg om in ieder geval gezellig met je partner te gaan. Zoek zijn of haar hoofd en binnen vijf minuten heb je iedereen weer gevonden.

4. Je hebt altijd iemand die wél bij de bovenste plank kan

Je bent natuurlijk een vrouw die echt wel kan leven zonder partner. Maar een relatie met een lang persoon hebben biedt wel een groot voordeel: je hebt altijd iemand die langere armen heeft en om die reden wel bij de bovenste plank kan. Of die het laatste pak chocoladekoekjes uit het schap kan pakken waar jij niet bij komt.

5. Je verspilt minder eten

Zo’n lange partner betekent wel dat er meer gegeten wordt. Je hoeft daarom niet meer bang te zijn om eten te verspillen, want je kunt altijd aan je lover vragen om de leftovers op te eten.

6. Je krijgt veel voorhoofdkusjes

Zoenen is vaak lichtelijk ingewikkeld vanwege het lengteverschil. Gelukkig maakt je partner dat meer dan goed door je veel kusjes op je voorhoofd te geven, wat toch altijd een schattig gebaar is.

7. Je kledingkast is ineens twee keer zo groot

Oké, de broeken van je lange partner dragen is geen optie, maar die T-shirts kunnen prima door als jurk. En als je het koud hebt kan die lange joggingbroek er ook wel mee door.

Reageer op artikel:
7 x waarom het zo fijn is om een relatie te hebben met een lang persoon
Sluiten