Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 26 mrt 2019

Ben je single? Lees dan dit want je hebt een fantastisch leven

Je hebt mensen die altijd in een relatie zijn en mensen die niet hiervoor kiezen. Ben je vrijgezel? Dan weet je hoeveel voordelen dit leven met zich meebrengt. Wij delen die nog eens met je, want single zijn is echt niet per se vervelend.

Vaak kijken je vriendinnen die in een relatie zitten je gek aan. ‘Heb je nu echt nog geen lover?’ of ‘Wil je niet iemand om bij thuis te komen?’. Nou ja, misschien wel. Maar de ware ben je nog niet tegengekomen. Dat is helemaal oké.

Waarom single zijn zo heerlijk is

Dat je je bed niet met iemand hoeft te delen die snurkt is al een groot voordeel. Maar da’s lang niet het enige wat zo fijn is aan het vrijgezelle bestaan:

1. Er is genoeg zelfliefde

Je weet wat je waard bent en settelt niet voor minder. Je hebt geleerd van je zelf te houden en die liefde is zo groot dat je daar wel een hele tijd mee vooruit kan. Hoe mooi is dat?

2. Relatieproblemen, dat ken jij niet

Wat ben jij blij om geen relatie te hebben wanneer je de verhalen van je vriendinnen hoort over weer een ruzie. Hier hoef jij je helemaal niet druk om te maken.

3. Niemand waar je je aan hoeft te verantwoorden

Heb je zin om uit te gaan? Jij gaat uit. Heb je zin om een weekendje ergens naartoe te gaan? Jij gaat. Je hoeft je aan niemand te verantwoorden en stiekem vind jij dat echt heerlijk.

4. Jij bent simpelweg niet braaf genoeg om te settelen

Jij wilt op avontuur en impulsief dingen kunnen doen. Jij bent niet het type dat iedere vrijdagavond op de bank wil hangen. Je bent gewoon nog niet braaf genoeg om te settelen.

Lees ook: Door deze quiz weet je gelijk hoe lang je nog single blijft

Reageer op artikel:
Ben je single? Lees dan dit want je hebt een fantastisch leven
Sluiten