Zo voorkom je ladders in je panty en kun je altijd rokjes rocken

Je hebt een date op de planning staan en je outfit al helemaal uitgedokterd. Maar net voor je de deur uit wilt gaan, blijf je haken en heb je een ladder. Heel irritant, want tijd voor omkleden is er niet meer. Met deze tips voorkom je ladders in je panty.

Een rokje dragen is leuk, want je voelt je er altijd lekker vrouwelijk in. Maar nu de zomer ons verlaten heeft, kunnen we niet meer de deur uit zonder panty. Die dingen heel houden is echter een flinke uitdaging. Maar met deze tips niet meer.

Houd je nagels kort

Wanneer je nagels heel lang zijn, is de kans groter dat ze scheuren. En daarmee is de kans ook groter dat jouw nagels blijven haken, met een irritante ladder en een rothumeur als gevolg. Dus veil je nagels geregeld en houd ze lekker kort.

Een maatje meer

Een te strakke panty zit misschien lekkerder dan een afzak exemplaar, maar toch is een grotere maat een handige keuze. Want als de panty precies past, moet je er waarschijnlijk harder aan hijsen wanneer je hem aantrekt. En dan is het gevaar voor ladders ook groter.

Voorkom ladders in je panty met je vriezer?

Het klinkt heel erg raar, maar dit werkt écht. Maak je panty eerst even een beetje vochtig en leg hem dan in de vriezer. Dit zorgt ervoor dat het materiaal stevig blijft waardoor hij minder snel stuk gaat als je hem weer gaat dragen. Niet vergeten hem op tijd te ontdooien, he?

Haarlak

Haarlak is ook een super goede manier om je panty van een soort beschermlaagje te voorzien. Spray het erop voor het aantrekken, en je merk direct dat de textuur steviger aanvoelt. En daarmee verminder je de kans op ladders.

Voorzichtig wassen

Geduld is een schone zaak. Gooi de panty nooit in de droger, maar laat hem gewoon opdrogen aan de lucht. Het kost wat meer tijd, maar het zorgt er wel voor dat je minder snel ladders krijgt. En daar doe je het immers voor, toch?

Fashionista’s opgelet! 5 hacks waardoor er nóg meer kleding in je kast past

Monstyle

Reageer op artikel:
Zo voorkom je ladders in je panty en kun je altijd rokjes rocken
Sluiten