Isis van Graas
Isis van Graas Life 14 juni 2019

Oei! Aflevering 5 van Ex On The Beach All Stars zit vol ruzie en Yasmine heeft een nieuw target

Iedere nieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars is weer smullen. Afgelopen aflevering ontstond door de komst van Rowan een vervelende sfeer in de groep en liepen er een aantal wat schrammen op. Hoog tijd om te voorspellen wat de volgende aflevering ons gaat brengen.

Met de komst van Rowan slaat iedereen zijn klauwen uit en hebben de bewakers hun handen vol. Is het weer rozengeur en maneschijn in aflevering 5 of moeten we ons alvast voorbereiden op meer ‘Trashy Yassie’?

Lees ook: De serie Mistresses op Videoland is beter dan alle drama van Temptation Island bij elkaar

Ex On The Beach All Stars aflevering 5

Een handje vol nieuwe exen is wat we iedere aflevering kunnen verwachten, maar in aflevering 5 lijkt niemand daar mee bezig te zijn. De double trouble tweeling proberen de originele All Stars groep bij elkaar te houden, maar na de komst van Elodie gaat dat lastig. Roy moet een kant gaan kiezen en ook Elias staat voor een grote beslissing: krijgt Elodie zijn speciale ketting?

Wat kunnen we verwachten van Trashy Yassie?

Natuurlijk kunnen we op een nieuwe vechtpartij van ‘Trashy Yassie’ bijna wedden, want tussen haar en Rowan is de lucht nog niet geklaard. Ook Elodie en Yasmine hebben dingen uit te praten, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Kortom, we kunnen haast niet wachten tot het zondagavond is en weer kunnen genieten van een nieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars vol exen, drama en seks.

Lees ook: Deze series en films verschijnen deze maand op Videoland en je wil ze sowieso zien

Reageer op artikel:
Oei! Aflevering 5 van Ex On The Beach All Stars zit vol ruzie en Yasmine heeft een nieuw target
Sluiten