Renée
Renée | LinkedIn Life 8 mei 2019

Er zijn beelden van de hereniging in Temptation Island VIPS en de koppels hebben allemaal ruzie

Temptation Island aflevering 15 is misschien wel dé aflevering waar je naar uit hebt gekeken. Dit is namelijk de uitzending waarin je de koppels voor het eerst sinds twee weken weer samen ziet. Hoog tijd om het voorproefje voor deze aflevering met je door te nemen.

Ook deze week kijk je Temptation Island vooruit via Videoland. Wat kun je morgen precies verwachten van het kampvuur? We nemen de beelden van de vooruitblik even met je door.

Voorproefje van Temptation Island aflevering 15

De dream dates waren niet heel spannend, want de koppels leken nog altijd trouw te zijn aan elkaar. Tot Rodanya speeksel uitwisselde met Danicio voor een gepassioneerde zoen. Dat kwam geheel onverwachts, maar zoals ze eerder al aankondigde heeft ze nergens spijt van omdat ze dingen doet waar ze zich goed bij voelt.

Maar hé, het verhaal moet nog wel bij Morgan terechtkomen en het is aan Rodanya om te vertellen wat er dan precies gebeurd is. Op naar de teaser van deze aflevering, die begint met Heikki en Milou.

Milou is niet blij

Je ziet hoe Heikki verslagen opstaat om zijn Milou in zijn armen te sluiten, maar wat blijkt? Ze zit er helemaal niet op te wachten. “Ik wil je even niet knuffelen, schat”, zegt ze.

Waarschijnlijk confronteert Milou haar vriend met de uitspraken van Ayleen die Heikki totaal niet bekend voorkomen. Hij zegt: “What the fuck?” Milou: “What the fuck, ja.”

Morgan confronteert Rodanya

We weten niet in hoeverre Morgan weet wat er gebeurd, maar hij is wel enorm pissig. “Zou je dat leuk vinden als iemand bij mij dat zou doen?” Rodanya vraagt of ze nu Morgans vertrouwen heeft beschaamd en eh ja, als je iemand zoent, wel waarschijnlijk.

Het erge is dat het totaal nog niet duidelijk is of iemand überhaupt weet wát er in die kamer is gebeurd. Hoor Morgan wel dat ze is vreemdgegaan? We zetten er steeds meer vraagtekens bij.

Demi breekt bij Sidney

Demi heeft het de afgelopen weken zwaar gehad met het gedrag van Sidney. Met een brok in haar keel vraagt ze of Sidney überhaupt weet hoe sterk ze zich heeft gehouden. Hij is ondertussen kapot van het idee om haar te verliezen, dus het ziet er bijna naar uit dat ze sowieso nog samen zijn. (Zie ook: JUICE! Deze video is hét bewijs dat Demi en Sidney Temptation Island hebben overleefd)

Reageer op artikel:
Er zijn beelden van de hereniging in Temptation Island VIPS en de koppels hebben allemaal ruzie
Sluiten