Vraag jij jezelf de volgende dingen af? Dan heb je misschien wel de ongezonde relatie waar je niet op zit te wachten

Een relatie met de juiste persoon is precies wat we willen, maar soms lijkt de juiste maar niet voorbij te komen. Of misschien denk je van wel, maar klopt het niet helemaal. Stel jij je de vragen in dit artikel tijdens je relatie? Dan heb je waarschijnlijk een ongezonde relatie.

Liefde kan oh zo mooi zijn. Maar wanneer je achterblijft met een gebroken hart omdat het toch niet de juiste voor je was, is het gelijk ook het meeste verschrikkelijke dat er is. Hoog tijd om erachter te komen of je huidige situatie wel gezond is.

Aan deze situaties merk je of je in een gezonde relatie zit of niet

Soms denk je gewoon echt dat je jouw perfecte lover gevonden hebt. Alles lijkt zo perfect. Totdat jullie wat verder zijn in jullie relatie en je de volgende vragen gaat stellen. Herken jij er een paar? Dan is het tijd om iets aan de situatie te doen.

1. “Ik moet éxtra voorzichtig zijn wanneer ik met mijn lover ben”

Heb jij het gevoel dat je niet helemaal jezelf kan zijn met je partner? Dan klopt er toch iets niet helemaal in jullie relatie. In een relatie hoor je juist helemaal jezelf te kunnen zijn en je partner die dat accepteert. Zo niet, dan is het tijd om actie te ondernemen.

2. “Het voelt alsof mijn partner me minder aantrekkelijk vindt”

Niets is fijner dan jezelf sexy en aantrekkelijk voelen door je lover in een relatie. Heb jij het gevoel dat dit helemaal niet het geval is? Dan kun je je partner er op aanspreken.

3. “Ik weet niet of ik mijn lover kan vertrouwen”

Nu horen eigenlijk alle alarmbellen al te gaan rinkelen in je hoofd. Vertrouwen is namelijk één van de belangrijkste dingen in een relatie. Als jij jouw vriend(in) niet vertrouwt, is de kans groot dat je over té veel gaat denken en dat het alleen maar erger wordt.

4. “Ik weet niet of de connectie er is tussen mij en mijn lover”

Elke relatie heeft zijn goede en slechte momenten. Heb jij het gevoel dat die connectie tussen jullie er al langere tijd niet meer echt is? Praat er dan over. Helpt dit niet? Dan is het misschien beter om elkaar te laten gaan. Een relatie kost tijd en moeite en als de een daar niet veel voor doet, waarom doe jij het dan wel?

Meer over relaties:

Reageer op artikel:
Vraag jij jezelf de volgende dingen af? Dan heb je misschien wel de ongezonde relatie waar je niet op zit te wachten
Sluiten