Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 20 apr 2017

Pretty Little Liars spoilers! Deze antwoorden krijg je in seizoen 7B

Eerder bleek al dat er nog zeker vijftien, al dan niet meer, vragen tot op heden onbeantwoord blijken. De kleine bende van ellende is al 7 seizoenen bezig met zichzelf in de nesten werken en jij als trouwe kijker kan het soms even niet meer bijbenen. Maar, één kleine opluchting: we hebben hier vast een aantal antwoorden op sommige brandende vragen.

1. Het gaat goed met Spencer

Ja, we kunnen het officieel vrijgeven: met Spencer gaat het goed. Er wordt zelfs weinig aandacht aan besteed in de rest van de afleveringen. Je had dit stiekem wel verwacht natuurlijk, maar het blijft altijd spannend of de serie de wending aanneemt die jij wilt. Het is wel vaker gebeurd dat dit namelijk tegenviel en daarom zou het geen verrassing zijn als het niet goed ging met Spencer. Gelukkig ditmaal goed nieuws.

2. Spencer is écht de dochter van Mary Drake

Als we het dan nog over Spencer hebben: ze is inderdaad de biologische dochter van M.D. M.D. heeft over veel gelogen, maar dit was een pure wraak actie. Toen Peter Hastings, Spencer’s vader, een affaire had met Jessica DiLaurentis, waar Jason DiLaurentis uit geboren werd, nam Mary Drake wraak op haar tweelingzus door ook een affaire aan te gaan met Peter. Hieruit werd Spencer geboren en Veronica Hastings heeft haar toen geadopteerd. OMG, wat een boefje die Peter.

3. Met Toby gaat het goed

In de laatste aflevering van seizoen 7A hebben Toby en Yvonne een auto-ongeluk. Toby komt hier praktisch ongedeerd uit, maar Yvonne wordt in coma gehouden in verband met haar verwondingen. Helaas is nog niet duidelijk of A.D. achter dit auto-ongeluk zat, of dat het écht een ongeluk was. Who are we kidding, natuurlijk zat A.D. erachter. Maar officieel moet dit nog blijken.

4. Aria en Ezra zijn weer een stelletje

Ezra komt terug uit Zuid-Amerika, waar zijn verloofde Nicole na lange tijd weer bovenwater dook. Echter, hij belooft Aria dat hij nog steeds met haar wil trouwen, ondanks dat Aria ‘nee’ had gezegd. Wel krijgt hij nog vaak telefoontjes van de familie van Nicole die wil dat hij naar New York komt om Nicole over haar trauma heen te krijgen.

5. Holden komt terug

Het is even graven, maar Holden is die vent die in seizoen 3 met Aria aan het ‘daten’ was. Aria en hij hadden een soort agreement. Aria’s ouders waren er namelijk net achter gekomen dat Aria met Erza had gedatet en daar waren ze het niet mee eens. Om haar ouders van deze gebeurtenis af te leiden gaat ze een nieuwe jongen ‘daten’, namelijk Holden. En voor Holden kwam dit ook goed uit, aangezien hij bepaalde vakken wilde volgen waar zijn ouders het niet mee eens waren. Door te zeggen tegen zijn ouders dat hij bij Aria was, kon hij rustig zijn gang gaan.

Maar, hij komt terug op het moment dat Aria haar trouwdag aan het plannen is, wat hem natuurlijk direct weer verdacht maakt.

6. Jenna leeft en zit vast in de klauwen van A.D.

Jenna wordt ontvoerd door iemand (A.D.?) en krijgt een Braille tekst voor zich, waar het slechts een paar seconden duurt voordat ze zich realiseert dat ze vast zit in de Endgame. Wat voor rol gaat zij op zich nemen in de Endgame?

7. Het is niet Jenna die Spencer heeft neergeschoten

Het was nog even de vraag of het Jenna zou zijn geweest die de kogel had afgevuurd, maar er kan nu met zekerheid gezegd worden dat dit niet het geval is. Het vuurwapen van Jenna was een .45, maar de kogel die Spencer had geraakt was van een .22. Wie haar wel heeft neergeschoten is nog onbekend.

8. Ook de meiden weten nu dat A.D. niet Noel Kahn is

In de aflevering ‘The DArkest Knight’ is het voor de kijkers al duidelijk dat Jenna wordt ontvoert, maar de kleine liegbeesten weten dit nog niet. Zij denken namelijk dat alles is opgelost op het moment dat Noel Kahn overlijdt. Helaas krijgen ze daarna een pakket verzonden door A.D., waardoor ze realiseren dat ze terug bij af zijn.

Dit wil jij ook lezen: Haleb fans opgelet: we hebben hier een sneakpeek van seizoen 7 Pretty Little Liars

Reageer op artikel:
Pretty Little Liars spoilers! Deze antwoorden krijg je in seizoen 7B
Sluiten