Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 30 april 2019

Wil je weten of De Ware voor je zit? Stel je date deze vragen en kom erachter

Binnenkort een date op de planning en ben je bloednerveus over waar je het in hemelsnaam allemaal over wil hebben? Ongemakkelijke stiltes vallen er straks zeker niet meer, want om erachter te komen of je de juiste persoon voor je hebt zitten kun je hem of haar de volgende vragen stellen. Zo kom je er snel genoeg achter of dit een match voor je is.

Een kruisverhoor als date is niet altijd een goed plan, maar door sowieso de volgende onderwerpen te bespreken tijdens je date kom je er snel genoeg achter of je een beetje levelt met de persoon tegenover je.

Heb je broers of zussen?

Een simpele maar toch wel interessante vraag om te weten. Wie weet komen jullie allebei uit een heel groot gezin, waardoor je automatisch meer gemeen hebt met elkaar.

Vind je je baan leuk?

Hierdoor merk je gelijk wat zijn of haar ambities zijn en hoe ze zichzelf zien in de toekomst.

Wat zijn afknappers voor jou?

Als de man of vrouw tegenover je afknappers deelt waar jij je totaal niet in kunt vinden, weet je tenminste dat je snel weg kunt gaan. Aan de andere kant: misschien delen jullie dezelfde normen en waarden en heb je meteen een band.

Waar ben je naar op zoek in een relatie?

Na een paar dates is het toch fijn om te weten hoe jullie er beide instaan om teleurstelling te voorkomen. Wanneer je date op zoek is naar iets casuals en jij voor iets serieus, is het fijn om het eerder dan later te weten.

Welke problemen vind jij echt belangrijk?

Misschien maakt je date zich alleen druk om mensen die ananas op hun pizza eten, terwijl jij je enorm bezighoudt met klimaatveranderingen. Wederom een graadmeter om te checken of jullie op hetzelfde niveau zitten.

Wat zou je doen met een miljoen?

Dit is een super leuke vraag om te stellen om erachter te komen wat de grote dromen zijn van je date. Als je date zichzelf later op een hutje op de hei ziet zitten en jij van plan bent om een villa te kopen in New York, is het toch leuk om te zien of jullie ook samen wilde plannen kunnen maken. Of dat er geen volgende date meer inzit.

Hoe kijk je terug op je vorige relaties?

Je wil natuurlijk niet gelijk op de eerste date de bom erin knallen en jullie hele liefdesleven op tafel leggen. Maar op een gegeven moment ben je toch wel nieuwsgierig naar hoe en wat. En dat is oké.

Wat is iets wat je normaal gesproken niet vertelt aan mensen?

Dit kan te maken hebben met iets waar hij of zij spijt van heeft gehad of gewoon een geinig en gek verhaal. In ieder geval kom je op deze manier wel dichterbij elkaar.

Lees ook:Dit is wat het favoriete drankje van je potentiële lover over zijn of haar persoonlijkheid verklapt

Reageer op artikel:
Wil je weten of De Ware voor je zit? Stel je date deze vragen en kom erachter
Sluiten