Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 8 feb 2018

OMG! Er is al iemand all the way vreemd gegaan in Temptation Island

Pas op! Spoilers. O. M. G. Temptation aflevering 4 is heftig. Heel heftig. Na een lichtelijk teleurstellende aflevering 3 kregen we nu al waar voor ons kijkgeld. My goodness. Het ging he-le-maal mis, er is iemand vreemd gegaan in Temptation Island.

Nogmaals, pas op spoilers. Temptation Island is eigenlijk nog maar net begonnen. Vorig jaar moesten we ongeveer acht afleveringen wachten tot er wat echt spannends gebeurde. Maar nu was er maar één kampvuur nodig om de eerste deelneemster (ja het is een vrouw) over de schreef te laten gaan.

Na de beelden die Megan over Kevin zag was ze er klaar mee. Ze had één duidelijke afspraak ‘respect voor elkaar’. En dat had Kevin totaal niet getoond volgens Megan. Hij noemde haar ‘koekeroend’ oftewel een beetje achterlijk en hij liep al hand in hand met één van de verleidsters. En dat werd Megan teveel.

Vreemd gegaan in Temptation Island

Toen ze terug kwam op het resort sprong ze al snel in de armen van Joshua. Nadat ze een wodkaatje achterover had geslagen dook ze het zwembad in met de knappe Joshua aan haar zij. En daar konden de twee niet van elkaar afblijven. Het bleef lang een spel maar Megan was het zat om gevangen te zitten in de klauwen van Kevin en ze ging er vol voor.

Opeens vloog ze Joshua aan en zoende ze hem vol. En daarna was het hek van de dam. Het stel eindigde in de kamer van Megan waar ze zich gedroegen als konijntjes. Megan is de eerste die vreemd is gegaan in Temptation Island 2018.

Vanavond is aflevering 3 op televisie. Dit gebeurde in aflevering 4. Die kun je hier alvast gratis bekijken.

Reageer op artikel:
OMG! Er is al iemand all the way vreemd gegaan in Temptation Island
Sluiten