Redactie
Redactie Love 7 okt 2018

Confessions: ‘Ik ben al 16 keer vreemdgegaan in m’n relatie’

In het begin was het allemaal prima, hoor. Maar ik ben nu eenmaal een vrouw die zich snel verveelt. Begrijp me niet verkeerd, mijn vriend is perfect materiaal voor een relatie. Om mee te trouwen zelfs. Maar ons seksleven is zo saai dat vreemdgaan steeds vaker voorkomt.

Ik weet dat het slecht is. Dat ik die korte affaires moet afkappen. Maar er zit een ontembare leeuw in mij die meer wil. Het stemmetje in mijn hoofd probeert het vreemdgaan goed te praten, maar ik weet dat het fout is. Dat het niet goed is voor mijn relatie.

Maar ik wil mijn vriend niet kwijt.

16 keer vreemdgaan

Ik ben twee jaar samen met mijn huidige vriend en de ontrouw teller staat inmiddels op zestien. Dat is hoe vaak ik ben vreemdgegaan. Shit, nu ik het zo opschrijf klinkt het echt achterlijk veel, maar ik weet dat het aantal mannen waarmee ik het bed mee ga delen alleen maar hoger wordt.

Mijn vriend houdt van vanilleseks, ik houd van spanning. Ik heb de afgelopen jaren van alles geprobeerd. Speeltjes, handboeien, al het lichte gedoe. Alles om een middenweg te vinden voor ons seksleven.

En wat heeft het opgeleverd? Dat hij alleen maar minder seks wil.

De eerste keer vreemdgaan

De eerste keer dat ik vreemdging herinner ik me nog als de dag van gister. Ik ben een echt feestbeest en sta bijna iedere week in de stad om met de meiden uit te gaan. Ze zijn allemaal vrijgezel en knap, dus aan mannelijke aandacht geen gebrek.

Mannen geven mij ook aandacht en dat snap ik wel. Het is niet alsof ik me heel bedekt kleed. Ik heb nu eenmaal een sexy en uitgesproken stijl, dus het duurde niet lang voordat ik met de knappe Jack aan het praten was.

Jack kwam uit Engeland en was voor zaken in Amsterdam. We dronken wat – maar ik was niet dronken – en van het een kwam al snel het ander. De seksuele aantrekkingskracht tussen ons was zo groot dat we het allebei niet konden negeren.

Ik zei nog dat ik een vriend had, maar dat maakte hem niet uit. Mij ook niet toen hij mij voor het eerst zoende. Ik was toen net vijf maanden met m’n vriend samen.

Nog vijftien keer de mist in

Mijn vriendinnen konden me vergeven voor die ene misstap. ‘Lieve schat, dit komt in zoveel relaties voor. Laat je niet gek maken.’

Maar toen vreemdgaan eerder regel dan uitzondering werd konden ze mijn relatie niet langer steunen. Zij, die absoluut geen net leven leiden, vonden het zo erg voor mijn vriend. En ze hebben gelijk. Maar de kick die het mij geeft is zo verslavend. De aandacht is verslavend.

En ondertussen zet ik mijn relatie op het spel.

De keer dat hij erachter kwam

Ik was nog nooit in mijn leven vreemdgegaan, omdat ik me nooit aan een man wilde binden. Dus de eerste keer heb ik een ontzettende fout gemaakt. Jack zocht zo nu en dan contact. Eén keer stuurde hij me een berichtje, precies op het moment dat mijn vriend mee keek.

Omdat ik het niet aan kon om te liegen tegen hem vertelde ik wat er was gebeurd. Wat er was gebeurd vóór we samen de club verlieten en hij mij bevrijdde van mijn strakke jurk en hoge hakken.

Mijn vriend was kapot. Logisch, want er is niemand zo trouw en loyaal als hij. Dat ik met iemand anders zoende – dat dacht hij namelijk – kon hij zich niet voorstellen. Maar hij gaf onze relatie nog een kans, omdat hij zo gek op me is.

En toen?

Ik heb snikkend opgebiecht wat ik miste in onze relatie. Het vuurwerk in bed ontbrak compleet, dus probeerde hij mij te plezieren. Even was de seks beter, maar hij voelde zich toch niet op z’n gemak bij ruwe en kinky seks.

Het was daarna een kwestie van tijd voor ik in mijn oude patroon viel, maar inmiddels heb ik het licht gezien. Denk ik.

Toen mijn vriend op één knie ging en mij ten huwelijk vroeg besloot ik ja te zeggen. Ik zei ja tegen hem en nee tegen mijn slechte gedrag. Dit is inmiddels twee maanden geleden en ik ben geen één keer meer uitgegaan. Puur om de verleiding te weerstaan.

Ik wil mijn leven beteren. Alles doen voor mijn relatie. Mijn seksleven is dan niet wat het zou moeten zijn, ik wil wel voor mijn vriend gaan. Wie weet kunnen we een manier vinden om het te laten slagen. Tot die tijd ga ik alles op alles zetten om niet nog een fout te maken.

Ik hoop zo dat het me lukt, maar ik vrees het ergste. Nu ik er écht spijt van heb hoop ik dat ik me kan gedragen.

Confessions: ‘Mijn vriend heeft een micropenis’

Reageer op artikel:
Confessions: ‘Ik ben al 16 keer vreemdgegaan in m’n relatie’
Sluiten