Renée
Renée | LinkedIn Love 11 augustus 2018

Als je vriend deze vragen stelt wil hij voor altijd bij je blijven

Jouw vriendje is de allerbeste. Punt. Maar je bent ook realistisch. Hoe verliefd jullie ook op elkaar zijn, er kan altijd iets fout gaan en dat weet je. Maar stelt je vriend de volgende vragen? Dan heeft hij de intentie om deze relatie echt niet te beëindigen als hij positief reageert op je antwoorden.

Er is niemand waar je liever naast wakker wordt dan je vriend. Hij kan geen leukere manier verzinnen om het weekend door te brengen dan met jou. Ahhhh, als dat geen echte liefde is.

Maar ís het echte liefde?

Als je vriend deze vragen stelt wil hij dat de relatie nooit stopt

Maar hoe weet je eigenlijk dat hij het liefst voor altijd bij je blijft zonder dat direct met hem te bespreken? Nou, als hij de volgende vragen heeft gesteld en jullie allebei hetzelfde denken:

1. Vindt je familie mij leuk?

Je vriend is misschien niet het type dat altijd bevestiging zoekt in je relatie. Maar zodra het gaat om de mensen die belangrijk voor jou zijn, is hij anders.

Hij wil namelijk goed in de smaak vallen bij je familie. Je vriend weet namelijk ook wel dat jij hem nóg leuker vindt als hij goed met je familie kan opschieten.

2. Waar zie jij jezelf over een paar jaar?

Niemand is zo geïnteresseerd in jou en je dromen als je liefste vriendje. Als er iemand altijd achter je staat, dan is hij het. Daarom wil hij graag weten waar jij jezelf over een paar jaar ziet.

Dit is voor hem een manier om erachter te komen of jullie op één lijn zitten. Ook hij fantaseert weleens over de toekomst en of jullie dan nog een relatie hebben. Daarom is het voor hem goed om te weten of jullie ongeveer hetzelfde willen in het leven.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: 18 tekenen dat je in de beste relatie ever zit

3. Wil je kinderen?

Misschien weet je vriend al jaren dat hij niets liever wil dan vader worden in de toekomst. Misschien heeft hij nog geen idee. Of misschien wil hij überhaupt geen kinderen.

Als je vriend serieus een toekomst met je wilt opbouwen komt deze vraag ongetwijfeld een keer ter sprake. Wederom vraagt hij dit om te polsen of jullie hetzelfde erover denken.

4. Waar wil je samenwonen?

Voordat je zover bent om samen te wonen gaat hij hoe dan ook vragen waar je wil wonen. Met hem. Hij probeert zo uit te vogelen of jullie bij elkaar blijven of niet.

Wil hij naar Amsterdam terwijl jij liever in een dorp gaat wonen? Dan is het mogelijk dat dit de nodige problemen oplevert. Dus natuurlijk hoopt je lover dat jij de plaats zegt waar hij ook graag wil wonen.

5. Wil je reizen met mij?

Of je nog tot de millennial generatie hoort of tot generatie Z: voor velen is reizen een groot onderdeel van hun leven. Misschien dus ook voor je vriend.

Het kan een enorme dealbreaker zijn als hij graag heel Azië ontdekt, terwijl jij liever naar Spanje gaat. Maar wat als jullie allebei Zuid-Amerika willen ontdekken? Dan weet ‘ie dat je de vrouw voor hem bent.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Volgens je horoscoop ben jij dít type vriendin in een relatie

Reageer op artikel:
Als je vriend deze vragen stelt wil hij voor altijd bij je blijven
Sluiten