Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 13 jul 2018

Twijfels? Deze 4 signalen kunnen erop wijzen dat je vriend het uit wil maken

Een relatie is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Heb je het gevoel dat je vriend niet meer zo gek op je is als eerst? Deze subtiele signalen kunnen aangeven dat hij het uit wil maken.

Een goede meid is op alles voorbereid, toch? Om niet voor verrassingen te komen staan, kun je bij twijfel het beste je relatie even onder de loep nemen.

Hij praat nooit meer over de toekomst

In de beginfase van jullie relatie konden jullie urenlang kletsen over de toekomst. Maar nu lijkt het alsof jij de enige bent die over deze zaken nadenkt. Houdt hij zich wijselijk stil wanneer je over de volgende jaren praat? Dan kan dit erop wijzen dat hij met twijfels rondloopt.

Jullie hebben nooit meer ruzie

Natuurlijk is het geen goed teken als jullie iedere dag flink ruzie maken. Maar zijn jullie het ineens over alles eens en pest hij je nooit meer? Dan kan dit erop wijzen dat de liefde wegeëbd is. Want zijn plagerijen waren juist altijd een uiting van zijn liefde voor jou.

Je vriend is afwezig – zelfs als hij er is

Hij is wel bij je, maar het voelt niet zo. Terwijl hij je eerst altijd door je haren kroelde, is hij nu aan zijn telefoon gekluisterd. Lijkt je vriend altijd in gedachten verzonken? Ook dat kan er dan dus op wijzen dat hij aan het mijmeren is over het uitmaken van jullie relatie.

Jullie ruziën alleen maar

Terwijl jullie eerst nooit ruzie hadden, kan nu zelfs boodschappen doen in een heftige woordenwisseling eindigen. Gaat hij ineens tegen álles in? Dan is de kans groot dat hij het wel uit wil maken, maar het niet durft. Zijn tactiek is dus om jou het leven zuur maken, zodat jij er uiteindelijk ook klaar mee bent. Niet chic.

EliteDaily

Reageer op artikel:
Twijfels? Deze 4 signalen kunnen erop wijzen dat je vriend het uit wil maken
Sluiten