Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 9 jan 2020

Waarom je een kattenliefhebber als je beste vriendin wil hebben

Katten krijgen niet altijd de volle waardering die zij verdienen. Gelukkig zorgt jouw kattenvriendin ervoor dat haar kat een welverdiend plekje in de spotlight krijgt. Om de volgende redenen heb jij een kattenvriendin in je leven nodig.

De liefde die jouw vriendin aan haar kat geeft is zo sterk en onvoorwaardelijk dat je er jaloers van zou worden. En weet je, juist om die redenen is het fantastisch om haar in je leven te hebben.

Waarom je een kattenliefhebber als beste vriendin wil

Al stuurt ze je tientallen foto’s en video’s van haar kat naar je, een kattenvriendin in jouw leven is zo goed als onmisbaar. Om de volgende redenen wil je jullie vriendschap koesteren.

1. Ze vertelt jou de waarheid

Deze vriendin is niet bang om jou op je fouten te wijzen en vertelt je gerust haar eigen mening. Waarschijnlijk vind je het niet gek meer als zij zelf het initiatief neemt om jou aan te spreken op je gedrag.

2. Ze is zorgzaam

Jouw vriendin is het gewend om voor haar liefste kat(ten) te zorgen en is de perfecte gastvrouw voor jou. Zij houdt met liefde de deur voor je open, geeft je een dekentje als je het koud hebt of geeft je wat te eten.

3. Ze is geduldig

Heeft je vriendin een kat, dan weet zij dat je soms het beste kunt leren van observeren en herhalen. Zij realiseert als één van de beste dat ontwikkeling niet ineens tevoorschijn komt. Hierdoor kan zij erg geduldig zijn en is ze de perfecte beste vriendin.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waarom je een kattenliefhebber als je beste vriendin wil hebben
Sluiten