Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 16 okt 2018

9 x herkenbaar als je vriendinnen zijn appjes altijd analyseren

Het is misschien wel het leukste tijdverdrijf dat er is voor je vriendinnen: de appjes analyseren van jou en die vent die je aan de haak wilt slaan. Want is het echte liefde of gewoon één keer en nooit weer? Je vriendinnen weten het als de beste. Dit herken je als jouw vriendinnen ook altijd zijn appjes analyseren:

1. Hun filmrol zit vol met screenshots van gesprekken tussen jou en hem

En die screenshots worden zorgvuldig bewaard. Want ze kunnen nog wel eens van pas komen, snap je? De screenshots naast elkaar leggen tijdens het analyseren van het gesprek van een andere vriendin en haar scharrel is zeer nuttig.

2. Ze geven hun ongezouten mening over zijn reacties

Wanneer je vraagt of hij wat met je wil drinken en hij alleen ‘oké’ zegt, sla je op hol. Eens even kijken wat je vriendinnen daar van vinden. ‘OMG zo raar.’ Of ‘Jezus, is dat alles wat hij zegt?’. Het is niet snel goed in hun ogen, maar dat is maar goed ook. Want jij verdient het beste van het beste.

3. Achter elk woord dat hij stuurt schuilt een psychologische verklaring

Na tien uur afspreken? Dan wil hij sowieso met je naar bed. Zegt hij dat je mooi bent? Dan is het sowieso een good guy. Reageert hij meteen? Dan vindt hij je de bom. Je vriendinnen weten precies wat deze man bedoelt.

4. Ze wachten in spanning zijn berichtjes af

Nadat je advies hebt gevraagd wat je hem moet sturen, zijn je vriendinnen in extase. Wanneer zal hij wat terug sturen? Je wordt doodgegooid met vragen als: ‘heeft hij al wat gestuurd?’ ‘En wat zei hij?’ ‘Heb je nu al gestuurd wat wij zeiden?’ Jep, zij zijn nog meer gespannen dan jij.

5. Die ene single vriendin geeft toch wel de beste adviezen

Hoe gek het ook is, je eeuwige single friend geeft toch wel de beste adviezen op een of andere manier. Daarnaast vindt ze het natuurlijk ook hartstikke leuk om jou te helpen want zij zit in hetzelfde schuitje als jij.

6. De berichtjes die je stuurt zijn eigenlijk uit naam van je girlsquad

Omdat zij nu eenmaal precies weten wat jij terug moet sturen. En soms zelfs je telefoon uit je hand grissen omdat jouw reactie veel te lief is. Weet jij ook veel wat je moet sturen. Zij zullen het wel weten.

7. Als jullie samen zijn gaat het nogal vaak over de gesprekken tussen jou en hem

Het beste gespreksonderwerp onder het genot van een goed glas wijn is toch wel mannen. En dan vooral de gespreksgeschiedenis op WhatsApp. Want erop los analyseren doen jullie het liefst. Of eigenlijk, je squad doet dat het liefst.

8. Als je het antwoord krijgt waar jullie op hebben gehoopt dan is het feest

Jullie gaan he-le-maal uit jullie plaat wanneer de leuke boy stuurt dat hij maar wat graag met je wil afspreken. De fles champagne wordt ontpopt, de muziek gaat aan en de buren worden doof van jullie geschreeuw. Bij wijze van spreken dan.

9. Altijd wanneer je aan het appen bent, kijken je vriendinnen stiekem mee

Om toch maar even een aantal woorden te veranderen of gewoon omdat het te nieuwsgierige aagjes zijn. Want het gesprek tussen jou en je Tinder date is te interessant. Jij slaat je vriendinnen met bosjes van je af. Om ze vervolgens toch maar weer om advies te vragen. Bedankt schatjes.

LEES OOK: Ik wil geen man meer die me gemixte signalen stuurt

Reageer op artikel:
9 x herkenbaar als je vriendinnen zijn appjes altijd analyseren
Sluiten