Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 18 maart 2017

11 x waarom je vriendinnen jouw enige echte heldinnen zijn

Het is vandaag Nationale Vriendinnendag en daarom zetten we onze favoriete vrouwen in het zonnetje. Want kun je je een leven voorstellen zonder je girlsquad? Zij maken jouw leven elke dag een beetje beter. Het zijn gewoon heldinnen. Dit is waarom:

1. Jouw vriendinnen helpen je uit elke nare situatie

Ze geven je raad, nemen het voor je op en als iemand jou het leven zuur maakt dan kan diegene het honderd keer zo hard terug krijgen. Kijk, aan deze powervrouwen heb je wat.

2. Ze zijn goudeerlijk

Wanneer je date advies vraagt zijn je vriendinnen altijd goudeerlijk. Als zij de man in kwestie totaal niet zien zitten dan neem je het advies bloedserieus. ‘Die gast? Nee.’

3. Je mag de kast altijd plunderen

Je hebt weer eens een kledingcrisis. Gelukkig is daar je girlsquad met elk een kast waar je ‘u’ tegen zegt. Deze kast zit vol mooie spullen waarvan jij altijd wel iets mag lenen.

4. Ze hebben superkrachten

Deze heldinnen weten precies hoe ze jou moeten opvrolijken. Ze weten precies wanneer jij je rot voelt en wat ze dan moeten doen of zeggen tegen jou om weer een glimlach op je gezicht te krijgen. Hoe komen ze toch aan deze superkrachten?

5. Ze geven je de ruimte

Natuurlijk is er niets beter dan tijd met elkaar spenderen. Maar als je een keer een avond voor jezelf wil dan snappen zij dat. Ze geven jou de ruimte en laten jou de persoon zijn die je bent. Zonder te oordelen.

6. Je vriendinnen kunnen je gedachten lezen

Het is zo fijn: een blik is voldoende en jullie weten precies van elkaar wat er in dat koppie omgaat. En dat is het meest magische aan een vriendschap.

7. Ze slepen je door je dronken momenten heen

Je hebt te diep in het glaasje gekeken. Komt wel eens voor. Gelukkig zijn daar je beste vriendinnen die je behoeden voor gênante situaties, je haar vast houden wanneer je boven de wc hangt, je uit de goot vissen en je netjes thuis brengen. That’s what friends are for.

8. Een succes voor jou betekent een succes voor hen

Ze zijn altijd enorm trots op je, jaloezie bestaat niet. Als je het podium op loopt om je diploma in ontvangst te nemen dan staan daar je vriendinnen luidkeels te juichen voor je.

9. Jullie kunnen altijd jezelf zijn bij elkaar

Je eet de koelkast van je vriendin zonder gene helemaal leeg. Want.. het kan gewoon. Uren naast elkaar zitten zonder een woord te zeggen? Kan alleen met deze toppers.

10. They make your day

Een snapchat, een gekke foto, een lief appje. Het is altijd fijn als je vriendinnen aan je denken en ze de meest gekke, lelijke, gênante dingen met je willen delen. Zij maken jouw dag compleet.

11. Ze halen het beste in je naar boven

Ze staan achter je, motiveren je, zien jouw positieve kanten en vrolijken je áltijd op. Jij kunt simpelweg niet zonder jouw ultieme fantastische girlsquad.

LEES OOK: 7 type vriendinnen die we állemaal kennen en waar we absoluut dol op zijn

Reageer op artikel:
11 x waarom je vriendinnen jouw enige echte heldinnen zijn
Sluiten