Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 22 feb 2019

Girl squad! Dankzij deze 5 tips maak je snel nieuwe vriendinnen in een nieuwe stad

Als je gaat verhuizen naar een nieuwe stad laat je vaak veel achter in je oude stad. Je familie en vriendinnen zijn natuurlijk onvervangbaar, maar het is wel zo fijn om in je nieuwe stad ook leuke mensen te leren kennen. Vriendinnen heb je nooit genoeg en dankzij deze vijf tips heb je dat zo gefixt.

Vriendinnen maak je voor het leven en zelfs in die nieuwe (nu nog onbekende) stad ga je ongetwijfeld nieuwe vriendschappen sluiten.

1. Ontmoet je nieuwe buren

Stel je voor aan je nieuwe buren; onder, boven naast of verderop in de straat. Wie weet zit er wel een leuke meid tussen met wie je het heel goed kan vinden.

2. Ga sporten

Als je gaat fitnessen of je aanmeldt bij een sportclubje leer je sowieso nieuwe mensen kennen. Je bent vast niet de enige die zich alleen opgeeft voor een lesje dus die toffe sparringspartner op boksles kan over een paar maanden zomaar jouw beste vriendinnetje zijn.

3. Bezoek festivals

Bezoek leuke festivals in je nieuwe stad. Vooral de low key muziek- en foodfestivals zijn de uitgelezen kens om chille nieuwe mensen te leren kennen. Schuif aan bij een biertafel waar al een aantal mensen zitten. Het zonnetje erbij en een biertje in de hand zijn een gouden combinatie voor het maken van nieuwe vriendschappen.

4. Nieuwe job

Als je naar een andere stad verhuist voor een nieuw baan heb je mogelijkheden zat om nieuwe vriendinnen te maken. Je komt immers terecht in een nieuw bedrijf en daar zitten ongetwijfeld wel een paar gezellige collega’s tussen.

5. Studiegenootjes

Ga je voor je studie naar een nieuwe stad? Dan leer je sowieso tientallen nieuwe mensen kennen. Letterlijk, je hebt ze voor het uitkiezen. Zowel op je studie als bij een vereniging leer je super veel leuke mensen kennen en heb je er binnen een mum

Als je kieskeurig bent kun je maar beter meteen naar haar sterrenbeeld vragen als je een nieuwe meid leert kennen.

10 x waarom Boogschutter meisjes de beste vriendinnen zijn

Reageer op artikel:
Girl squad! Dankzij deze 5 tips maak je snel nieuwe vriendinnen in een nieuwe stad
Sluiten