Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 23 okt 2018

Deze vriendinnen quiz is het ideale cadeau voor jou en de meiden

Je kent je vriendinnen door en door en soms lijkt het net alsof jij hen beter kent dan dat zij zichzelf kennen. Toch zijn er stiekem best wat dingen die je waarschijnlijk nog niet van elkaar weet. Er is geen leukere manier om daar achter te komen dan met de nieuwe vriendinnen quiz van Elma van Vliet.

Er zijn zoveel vragen die jij je vriendinnen nog niet gesteld hebt. Wil je elkaar nóg beter leren kennen en achter herinneringen, blunders en hilarische situaties van de ander komen? Dan is dit spel precies wat jullie zochten.

Vriendinnen quiz

Elma van Vliet weet wat wij nodig hebben. Met vriendinnen wil je serieuze gesprekken kunnen voeren, maar ook kunnen schaterlachen om de meest onnozele dingen totdat er dikke tranen over je wangen rollen.

Dat alles bij elkaar vormde de basis voor het nieuwe spel ‘vriendinnen quiz’. Klinkt goed, is nog beter.

Het spel

Het is ontzettend belangrijk om tijd te spenderen met je vriendinnen. Of je nu een vriendje hebt of druk bent, tijd moet je maken. De volgende keren dat jullie afspreken zit dit spel standaard in jullie tas.

Door de niet-alledaagse vragen in het spel en de leuke ‘doe’ opdrachten vermaken jullie je gegarandeerd.

Er zijn drie verschillende soorten kaarten: bij de één staat er ‘vertel’ bovenaan en vertel je iets over jezelf of een ander, bij eentje beantwoord je zelf een vraag en het laatste type kaart bevat de opdrachten.

Klinkt heerlijk, toch?

Hier koop je het spel

Vanaf 3 november is het spel te koop bij boekenhandels. Online kan je hem alvast reserveren zodat het spel zo snel mogelijk bij jou op de deurmat ligt. 15 euro betaal je voor dit gezellige spel.

Deze 11 dingen deden we vroeger allemaal voor het uitgaan met onze girls

Reageer op artikel:
Deze vriendinnen quiz is het ideale cadeau voor jou en de meiden
Sluiten