Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 18/04/2019

Vriendinnen zijn voor áltijd! Dit is waarom je jouw vriendschap wil koesteren wanneer je een relatie hebt

Wanneer je in een relatie zit, ben je soms sneller geneigd om veel tijd met je lover te door te brengen. Wat we begrijpen, want knuffelen in bed met je geliefde kan oh zo fijn zijn. Maar het is ook belangrijk om gezellig met je vriendinnengroep een terrasje te pakken.

Wanneer je in een relatie zit is het belangrijk om je eigen dromen en hobby’s te hebben. Dat maakt het uiteindelijk alleen nog maar leuker om aan de eind van de dag weer op op de bank te ploffen bij je partner. Vergeet je meiden dus niet om deze belangrijke redenen.

Je kan ze alles, maar dan ook alles vertellen

Soms heb je, hoe erg je ook van iemand houdt, irritaties of frustraties over diegene. En eerlijk is eerlijk, dan kan het enorm opluchten om even te klagen tegen je vriendinnen.

Je vriendinnen zijn getraind in het luisteren om vervolgens geweldig advies te geven. Dr. Phil is niks vergeleken bij hen. Wanneer je alles eruit hebt gegooid, is het veel makkelijker om daarna rationeel en rustig een gesprek aan te gaan met je geliefde.

Je eigen vriendschappen geven je relatie ook wat ruimte

Je lover is je beste maatje. Jullie lachen, huilen en delen vaak veel dingen samen. Maar hoe perfect hij of zij ook is, je partner kan natuurlijk niet elke rol vervullen die jij nodig hebt in je leven. Zin in een drankje? Vraag dan juist je vriendinnen.

Een gezonde relatie is namelijk wanneer je elkaar ook de mogelijkheid geeft om elkaar te missen of in ieder geval om ieder zijn eigen ding te doen.

Je vriendinnen zijn je warme nest

Je bent met je vriendinnen opgegroeid. Ze waren erbij in goede tijden en ze waren er voor je in slechte tijden. Vergeet niet dat je deze schatten nodig hebt. Voor nu ziet het er natuurlijk uit dat je relatie voor altijd en eeuwig blijft, maar je vriendinnen heb je pas echt voor altijd.

Lees ook: Wij weten wat voor persoon je bent op basis van je favoriete ondergoed

Famme

Reageer op artikel:
Vriendinnen zijn voor áltijd! Dit is waarom je jouw vriendschap wil koesteren wanneer je een relatie hebt
Sluiten