Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 20 feb 2019

Houd jij van een drankje met je vriendinnen? Dat is dus super goed voor je vriendschap

Iets te diep in het glaasje gekeken van het weekend met je vriendinnen? Maak je niet druk, want dat schijnt dus helemaal niet zo erg te zijn. Vriendinnen die samen drinken blijven namelijk langer bevriend.

Want zeg nou zelf, met een glaasje wijn erbij kom je zo op de gekste en leukste gesprekken. Je hoeft je daarom ook helemaal niet schuldig te voelen als je het derde glas voor jou en je vriendinnen helemaal volschenkt.

Drinken met vriendinnen is goed voor je

Problemen in de liefde, die ene irritante collega of dat je toch dat ene dure jurkje niet moeten kopen, je vergeet het allemaal als je tot in de late uurtjes met je vriendinnen op stap bent. Een drankje op zijn tijd is af en toe gewoon heel gezellig toch?

Uit onderzoek van De Public Assistance Hospitals of Paris blijkt dat dus inderdaad. Mensen die zo af en toe er even eentje op drinken met de meiden zijn namelijk hartstikke gezond. Vaak omdat zij aan een actief en sociaal leven hebben. Een drankje met vriendinnen maakt een persoon dan ook tot één van de gelukkigste mensen. Waar is de cocktailkaart?

Drankjes doen

Uiteindelijk klinkt dat ook best logisch want vaak komt alle echte juice ook pas naar boven nadat je wat wijntjes achter de kiezen hebt. Je vriendinnen kunnen je dan weer helpen en zo groeien jullie ook weer meer naar elkaar toe.

Bovendien worden niet alleen de gekste dingen met elkaar gedeeld maar ook de leukste avonturen. Naar een barretje geweest en plannen om op stap te gaan? Onderweg naar de club heb jij het wat lastiger met recht fietsen.

Gelukkig heb jij de liefste vriendinnen, die je super geduldig wel even een handje helpen. Betrapt op wildplassen? Op dat moment super gênant. Maar iets waar jullie jaren later nog steeds heel hard om kunnen lachen.

Nou wat een heerlijk nieuws is dit, daar drinken we er nog eentje op.

Na het lezen spontane drang om een meidenavondje plannen?

Trommel je vriendinnen maar op want je kan overnachten in een wijnvat

Reageer op artikel:
Houd jij van een drankje met je vriendinnen? Dat is dus super goed voor je vriendschap
Sluiten