Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 26 okt 2018

Eindelijk! Dankzij deze hoezen neem jij je beste vriendin altijd mee op vakantie

Tijd om je spullen in te pakken voor een reis naar Verweggistan. Zelfs als je niet met vriendinnen op vakantie gaat, neem je ze voortaan altijd mee. Hoef je ze tenminste niet zo lang te missen. Hoe je dit doet? Simpel, door deze geniale – oké, en beetje creepy – hoezen om je koffer mee te nemen naar je volgende bestemming.

Altijd een vriendinnen vakantie

Niks leukers dan een vakantie met je favoriete mensen. Ben je een tijd weg van je vriendinnen dan mis je ze gelijk en ben je samen, dan koester je elk moment. Vanaf nu zijn je vriendinnen altijd bij je. We garanderen alleen niet dat ze terug praten.

vriendinnen koffer hoes

Beste koffer ooit

Met deze nieuwe hoezen voor jouw koffer ben je nooit alleen. Naast dat het fijn is dat de hoes je koffer beschermt, doen we het natuurlijk vooral voor de opdruk. Je kan namelijk een foto van je beste vriendin(nen) extra large op de hoes zetten. Ge-ni-aal.

Het is echt een gevalletje ik wist niet dat ik het nodig had maar ik kan nu al niet meer zonder. Stuur je ook alvast een leuke foto naar de rest van jullie groep zodat jij straks ook bent vereeuwigd op hun hoezen? Wel zo eerlijk.

Je bestelt de hoezen hier.

Dankzij deze sokken ben je altijd samen met je beste vriendin

Reageer op artikel:
Eindelijk! Dankzij deze hoezen neem jij je beste vriendin altijd mee op vakantie
Sluiten