Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 10 mei 2019

Als jullie al (meer dan) 7 jaar vriendinnen zijn blijven jullie vriendinnen voor het leven

Zijn jullie vriendinnen geworden toen jullie beiden nog met een beugel in ‘Just Dance’ aan het spelen waren? Grote kans dat jullie dan vriendinnen voor het leven zijn. Want na een zeven jaar lange vriendschap komen jullie namelijk niet meer van elkaar af en dat is geweldig nieuws.

Een vriendschap onderhouden kan soms best lastig zijn. Soms gaat de één voor een tijdje naar het buitenland en zien jullie elkaar voor een langere tijd niet. Of hebben jullie dronken dingen tegen elkaar gezegd die jullie de volgende dag eigenlijk niet menen.

Vriendinnen voor altijd

Maar toch zijn jullie nog steeds onafscheidelijk van elkaar. Drankjes doen, je diepste geheimen delen en afspreken in jullie meest versleten joggingbroek. Jullie begonnen hieraan en zoveel jaren later doen jullie dit nog steeds met veel liefde.

Pak dus even je rekenskills erbij en reken even snel uit hoelang jij al tegen die liefste, gekste vriendin alles vertelt wat je dwars zit. Is dit meer dan zeven jaar? Dan heb je een speciale vriendschap aan de haak geslagen, eentje die voor altijd blijft bestaan.

Lees ook: Vriendinnen zijn voor áltijd! Dit is waarom je jouw vriendschap wil koesteren wanneer je een relatie hebt

Reageer op artikel:
Als jullie al (meer dan) 7 jaar vriendinnen zijn blijven jullie vriendinnen voor het leven
Sluiten