Als jij en je BFF hierover praten blijven jullie echt vriendinnen voor het leven

Hoe gênant je date ook was met die leuke jongen, jouw bestie vertel je er alles over. En niet alleen dat weet ze van je, ze weet echt álles. En als jullie over deze vijf onderwerpen praten blijven jullie hoe dan ook voor altijd elkaars beste vriendin:

1. Seksleven

Jullie vertellen elkaar alles over jullie bedpartners (en hun … natuurlijk). Ze weet met wie je tussen de lakens hebt gelegen en met wie je heel graag nog tussen de lakens wíl liggen. Jullie zijn er ook echt niet vies van om het met elkaar te hebben over verschillende standjes en wat je lekker vindt in bed.

2. Eerlijk tegen elkaar

Jullie zijn altijd eerlijk tegen elkaar, ook over dingen die je irriteren aan haar. Je durft gerust te zeggen dat ze wat minder aan zichzelf moet denken of als ze ongeduldig staat te wachten op jullie Uber-rit.

Niet alleen over jullie irritaties tegenover elkaar zijn jullie eerlijk, ook als één van jullie iets aan heeft wat echt niet kan zijn jullie altijd eerlijk tegen elkaar.

3. Ins en outs over jullie relaties

Jullie bespreken alles over jullie relaties, als het goed gaat maar vooral ook als het even wat minder gaat. Jullie luisteren naar elkaar en proberen elkaar ook te helpen. En nee, je lover hoeft echt niet te weten dat je alles tegen je bestie vertelt.

4. Gênante momenten

Je had beter niet op de bar kunnen staan dansen gisteren, maar er is niemand met wie je daar harder om kunt lachen dan je beste vriendin. Hoe gênant het ook was (sterker nog je had dit ECHT NIET moeten doen) met haar kun je er toch om lachen.

5. Shit talk

Net als in je relatie, is over poep praten (en eerlijk zeggen dat je even gaat kakken) wel een belangrijke mijlpaal. Dat betekent dat jullie je echt niet voor jezelf hoeven te schamen bij elkaar.

Reageer op artikel:
Als jij en je BFF hierover praten blijven jullie echt vriendinnen voor het leven
Sluiten