Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 7 apr 2018

Dit is waarom er een een officiële vriendschapsdag zou moeten zijn om de vriendschap met onze besties te vieren

Jaaaaa.. er moet een officiële vriendinnetjesdag komen. Op Valentijnsdag verrassen we onze vriendjes, en op vader- en moederdag krijgen onze ouders een ontbijtje op bed. Wij vinden het maar raar dat er nog steeds geen vriendschapsdag bestaat.

Met jouw vriendinnen maak je de meest hilarische dingen mee. Ze weten alles van jou en ze laten je lachen als je het nodig hebt. Dit zijn de redenen waarom er écht een vriendschapsdag zou moeten komen:

Je vriendinnen zijn er altijd voor je

Als vriendinnen steun je elkaar door dik en dun en dat is iets super bijzonders. Er zijn maar weinig mensen waar je dat voor doet en er zou best en dag mogen zijn waarop we dat vieren. Gewoon om elkaar lekker in het zonnetje te zetten.

We missen iets officieels

We hebben vriendschapsarmbandjes, kettinkjes en boekjes, maar daar houdt het wel op. Met je vriendje vier je Valentijnsdag en kun je zelfs trouwen. Als er een vriendschapsdag zou zijn hadden we net dat beetje extra’s dat we nu nog missen.

Leukste cadeaus voor jouw vriendin

Als er een vriendschapsdag zou komen kunnen we vieren hoe blij we zijn met elkaar. Dan geven we onze besties een heel leuk cadeau, want ja wij weten het beste van elkaar wat we willen. En eigenlijk geven we elkaar alleen maar cadeaus op onze verjaardag.

Andere feestdagen worden ook gevierd

Als carnaval een officiële feestdag kan worden, gaat dit ook wel lukken. Voor bijna alles is wel een dag waarop we dat vieren, en wij blijven wachten tot er ook een vriendschapsdag komt. Maar zolang het er nog niet is doen wij gewoon alsof het elke dag vriendinnetjesdag is. Ahhhh.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Dit is waarom er een een officiële vriendschapsdag zou moeten zijn om de vriendschap met onze besties te vieren
Sluiten