Redactie
Redactie Life 27 feb 2020

Vergeet vriendschapskettinkjes: deze vriendschapslampen zijn perfect voor jou en je bestie

Kettinkjes met een gebroken hart, waarvan jij en je vriendin allebei een helft om je nek hingen, was iets van een paar jaar geleden. Of nou ja, van heel wat jaren geleden. En om jullie speciale band vandaag de dag te belichten, koop je deze vriendschapslampen voor jou en je beste vriendin.

En al helemaal als jij en je bestie mijlenver van elkaar af wonen, zijn deze vriendschapslampen een groot lichtpuntje in jullie vriendschap. De lampen beschikken namelijk over een speciale gave…

Vriendschapslampen voor jou en je bestie

First of all, jullie hoeven niet na te denken over welke kleur lampen jullie willen kopen. Met één aanraking verandert de lamp namelijk in een andere kleur. En niet alleen bij je eigen lamp, maar ook bij de lamp van je bestie. Hoe dat kan? Gewoon door beiden de lamp aan te sluiten op internet.

Koop ‘m hier

Beide lampen koop je hier voor 125,19 euro. Als je je bestie mist in het midden van de nacht, raak je gewoon je lamp aan. Hopelijk wordt je beste vriendin er wakker van en kleurt jouw vriendschapslamp een andere kleur zonder dat je zelf de lamp aanraakt. Even wat anders dan gewoon te appen of te Facetimen met elkaar.

vriendschapslampen
Uncommongoods

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Vergeet vriendschapskettinkjes: deze vriendschapslampen zijn perfect voor jou en je bestie
Sluiten