Vergeet vriendschapskettinkjes: Deze lampen wil je samen met je bestie kopen

Lianne Görtz 2 jan 2018 Nieuws

Kettinkjes met een gebroken hart, waarvan jij en je vriendin allebei een helft om je nek hingen, was iets van een paar jaar geleden. Of nou ja, van heel wat jaren geleden. En om jullie speciale band vandaag de dag te belichten, koop je deze nachtlampjes.

En al helemaal als jij en je bestie mijlenver van elkaar af wonen, zijn deze vriendschapslampen een groot lichtpuntje in jullie vriendschap. De lampen beschikken namelijk over een speciale gave…

Vriendschapslampen voor jou en je bestie

First of all, jullie hoeven niet na te denken over welke kleur lampen jullie willen kopen. Met één aanraking verandert de lamp namelijk in een andere kleur. En niet alleen bij je eigen lamp, maar ook bij de lamp van je bestie. Hoe dat kan? Gewoon door beiden de lamp aan te sluiten op internet.

vriendschapslampen

vriendschapslampen

Beide lampen koop je hier voor 125,19 euro. Als je je bestie mist in het midden van de nacht, raak je gewoon je lamp aan. Hopelijk wordt je bestie er wakker van en kleurt jouw lampje een andere kleur zonder dat je zelf de lamp aanraakt. Even wat anders dan gewoon te appen of te Facetimen met elkaar.

Dit vind je misschien ook wel interessant: Dit zijn 7 tekenen dat je bestie voor altijd in je leven blijft
vriendschapslampen

Uncommon Goods

Reageer op artikel:
Vergeet vriendschapskettinkjes: Deze lampen wil je samen met je bestie kopen
Sluiten