Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 31 mrt 2017

13 x JA: de nieuwe serie 13 Reasons Why staat nú op Netflix

Vandaag is het ein-de-lijk zover: 13 Reasons Why staat vanaf vandaag elke week met een nieuwe aflevering op Netflix. Heb jij al jouw vriendinnen al uitgenodigd voor de eerste aflevering?

Het wachten voelde waarschijnlijk als een eeuwigheid, maar het is eindelijk 31 maart. De allereerste aflevering van 13 Reasons Why staat sinds vandaag op Netflix, en dat betekent élke week een nieuwe aflevering.

Hype

Heb jij de hype rondom dit programma even gemist? Dan hier een korte samenvatting. 13 Reasons Why gaat over Hannah Baker (gespeeld door Katherine Langford). Hannah pleegt zelfmoord en laat videobanden achter, die Clay Jensen (Dylan Minette) ontvangt. Clay was verliefd op Hannah en bekijkt de videobanden. Hierop vertelt Hannah in dertien afleveringen dat er dertien redenen zijn waarom ze ervoor heeft gekozen om zelfmoord te plegen.

Vanavond is Netflix jouw beste vriend, want zowel 13 Reasons Why als de volgende aflevering van Riverdale staat vandaag online. Het perfecte avondje voor een échte Netflix and Chill sessie.

Wij denken dat je dit ook wilt lezen: Say what?! Damon zou Elena eigenlijk ten huwelijk gaan vragen in de finale

Reageer op artikel:
13 x JA: de nieuwe serie 13 Reasons Why staat nú op Netflix
Sluiten